Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor. | Gewijzigde openingstijden donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Afdekhoezen

Sorteren op:

Beschermhoes geschikt voor 3-wieler bakfietsen met regentent/-huif, zoals de Troy, Vogue, Johnny Loco, Bakfiets.nl CargoTrike, Babboe Curve/Carve.
€69,95
All-over Premium Cover voor tweewieler bakfietsen.
Kleur zwart. Sterke kwaliteit afdekhoes.
€115,00
Bakfiets.nl dekzeil in de kleur Tweet bruin. Het afdekzeil is gemaakt van hoogwaardig bisoniel en wordt aan de bak bevestigd met vier drukknopjes.
€58,95
Handige en stevige Carqon afdekhoes om de bak af te sluiten op elk gewenst moment. De hoes is voorzien van gebogen latten om eventuele neerslag via de zijkanten van de bakfiets af te voeren.
€89,00
Geen behoefte aan een afsluitbare kap?
Deze hoes beschermt de bak tegen regen en ongewenst vuil. 
€98,00
Nieuw, dekzeil geschikt voor de bakfiets Shadow.
€58,95
Sterke waterbestendige bike cover voor de Urban Arrow.
€145,00
De zwarte, waterafstotende bike cover biedt optimale bescherming tegen de elementen. De voor- en achterkant zijn voorzien van een metalen ring voor een kettingslot.
€139,00
Afneembare, waterafstotende hoes die op de bagagebox past. Het afdekzeil wordt met drukknopen aan de zijkant van de bakfiets bevestigd en trekt op die manier strak. Ideaal om de bagage box mee af te dekken. Verkrijgbaar in de kleur zwart.
€99,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x