Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Elektrische tweewielbakfietsen

Sorteren op:

Welkom Carqon. De ideale bakfiets voor jou en je gezin. De nieuwste bakfiets gemaakt in Nederland welke een nieuwe standaard in kwaliteit en kennis neerzet.
€4.999,00
Een vliegende start van je dag met de Urban Arrow Family. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Direct leverbaar!
€4.359,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. Leverbaar in vijf kleuren. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond.
€3.369,00
De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf.
€3.929,00
De Cangoo Cityhopper E met middenmotor is een luxe bakfiets met 2 wielen en elektrische trapondersteuning. Deze bakfiets is mooi om te zien en zo veilig als maar mogelijk. De Cangoo Cityhopper E heeft extra veel ruimte in de bak.
€2.299,00
Nieuw in ons assortiment, de Bergamont E-Cargoville. De Bergamont E-Cargoville maakt zware dingen vervoeren makkelijk of ideaal te gebruiken als vervoersmiddel om de kinderen mee te nemen.
€5.499,00
Laat de auto maar staan! De Urban Arrow heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.
€5.449,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. De CargoBikes zijn gebruiks-vriendelijke bakfietsen. Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen. Ook hebben ze een lage instap en het zwaartepunt ligt dicht bij de grond.
€3.249,00
De Urban Arrow Family Active Plus is nu ook verkrijgbaar met hydraulische schijfremmen,. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.
€4.699,00
De CargoBike Classic Short Steps is een traditionele bakfiets met elektrische ondersteuning. De motor zit bij de trapas en geeft net dat extra duwtje in de rug.
€3.215,00
Laat de auto maar staan! De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Kleur wit direct leverbaar.
€5.149,00
De Urban Arrow Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf.
€4.759,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x