Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Kinderzitjes

Sorteren op:

Basismodel babyschaal met katoenen waterafstotende en toch ademende cover in schaap look-a-like. Deze babyschaal is geschikt voor kinderen tot 9 maanden.
€63,00
Deze babyschaal is een comfort model baby shell van Melia met een onverwoestbare, synthetische, sneldrogende cover. Kleur zwart.
€63,95
Met deze set bevestigd u snel, safe en simpel de baby / peuterschaal op het bankje of op de bodem van uw bakfiets.
Deze bevestigingsset is geschikt voor een houten bak.
€26,95
Peuterschaal is geschikt voor kinderen van 7 tot 18 maanden.
€68,00
Basismodel peuterschaal met katoenen waterafstotende en toch ademende cover in schaap look-a-like. Deze peuterschaal is geschikt voor kinderen van 7 tot 18 maanden.
€68,00
De Peuterschaal Comfort is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf een 8 maanden tot circa 18 maanden.
Deze peuterschaal wordt geleverd met een 5-puntsgordel.
€94,95
Bobike kinderzitje GO drager, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. Verkrijgbaar in zes kleuren.
€59,95
De Bobike Mini One, het klassieke bobike Classic in een nieuw en modern jasje. Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier. Op naar het volgende urban adventure!
€74,95
Urban Iki fietszitjes zijn hip, betaalbaar Dutch Design met hoge kwaliteit uit Japan. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar bovenal ook functioneel. Urban Iki fietsstoeltjes hebben op de achterzijde een uniek Japans waaierpat
€59,00
Bobike One Plus helm XS (46-53 cm) - Urban Grey, en met het Easy-Lock sluitsysteem maak je de helm snel op maat , de reflecterende stickers zorgen ervoor dat je kind ook in het donker goed zichtbaar is.
€21,95
Bobike One Plus helm S (52-56 cm) - Urban Grey, en met het Easy-Lock sluitsysteem maak je de helm snel op maat , de reflecterende stickers zorgen ervoor dat je kind ook in het donker goed zichtbaar is
€23,95
Met de Yepp adapter installeer je veilig en handig een Yepp Mini in de bak.Je kindje is te groot voor de Maxi-Cosi, maar de klein om zelf op het bankje te zitten.
€85,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x