Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Kussens

Sorteren op:

Jouw kleintjes zitten lekker zacht op dit bakfietskussentje en de gordels kun je gewoon om doen.
Mooie lederlook, hoge kwaliteit.
€65,00
Dit zitkussen past op de spuitgegoten plastic stoelen. (Past niet op de Kangaroo Luxe gaaszitjes)
€18,00
Vijfpuntsgordel die wordt toegevoegd aan de luxe mesh-zitting. Het Luxe-gaaszitje wordt geleverd met een veiligheidsriem die rond de heup loopt. Het toevoegen van het vijfpuntsgordel geeft extra ondersteuning voor kleinere kinderen.
€24,00
Een tweede bankje waardoor zelfs 3 kinderen mee kunnen in de bak.Een extra zitplek die je als een bioscoopstoeltje op en neer kunt klappen.
€169,00
Een mooi kussentje voor op het bankje. (1,5 cm dik) Dit kussentje is weersbestendig en gemonteerd door middel van klitterband. Past niet op het extra tweede bankje.
€25,00
Ventisit is het best ventilerende kussen. Je kunt het kussen gewoon buiten laten liggen. Wordt het kussen nat door de regen? Door de open structuur is het snel weer droog.
€43,50
De Ventisit kussens zijn gemaakt van een driedimensionaal gebreide polyester garen. Dankzij het honinggraatprofiel is het weerbestendig en koel in de zomer. Ook geschikt voor andere bakfietsmerken zoals Vogue en Troy
€38,95
Deze extreem handige zelfsluitende gordel zit sinds 2017 standaard op alle nieuwe bakfiets.nl modellen.Met deze driepuntsgordel met zelfsluitende magnetische veiligheidssluiting zitten de kinderen veilig vast in de houten bak. Past op elke bakfiets.
€29,00
Mooie lederlook, hoge kwaliteit.
Deze zwarte bakfietskussen geeft jouw bakfiets een luxe uitstraling.
Jouw kleintjes zitten lekker zacht op dit bakfietskussentje en de gordels kun je gewoon om doen.
€34,50
Stijlvol tweezitskussen met traagschuim voor optimaal zitcomfort. Beschikbaar in rood, lichtgrijs en zwart.
€89,00
Ventisit is het best ventilerende kussen ter wereld, dat je gewoon buiten kunt laten liggen. Wordt het kussen nat door de regen? Door de open structuur is het heel snel weer droog!
€64,95
Nieuw in ons assortiment. Deze bakfiets zitkussen is geschikt voor de Gargobike lang en kort. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
€34,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x