Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor. | Gewijzigde openingstijden donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Middenmotor

Sorteren op:

Een vliegende start van je dag met de Urban Arrow Family. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Direct leverbaar!
€4.359,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. Leverbaar in vijf kleuren. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond.
€3.299,00
Welkom Carqon. De ideale bakfiets voor jou en je gezin. De nieuwste bakfiets gemaakt in Nederland welke een nieuwe standaard in kwaliteit en kennis neerzet.
€4.999,00
De CargoBike Classic Short Steps is een traditionele bakfiets met elektrische ondersteuning. De motor zit bij de trapas en geeft net dat extra duwtje in de rug.
€3.215,00
De Riksja is een fantastische manier om de stad te verkennen. Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten.
€4.369,00
Aanbieding
De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig.
€2.649,00 €2.519,00
Aanbieding
Deze nieuwe elektrische bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning.
€299,00 €2.799,00
Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. Op het authentieke e-bakfiets stuur vind je de LCD display, waarmee je overzichtelijk je ondersteuning regelt.
€2.549,00
De Urban Arrow Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf.
€4.759,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. De CargoBikes zijn gebruiks-vriendelijke bakfietsen. Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen. Ook hebben ze een lage instap en het zwaartepunt ligt dicht bij de grond.
€3.249,00
Nieuw in ons assortiment, de Bergamont E-Cargoville. De Bergamont E-Cargoville maakt zware dingen vervoeren makkelijk of ideaal te gebruiken als vervoersmiddel om de kinderen mee te nemen.
€5.499,00
De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf.
€3.929,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x