Middenmotoren

Sorteer op:

Dit is de meest exclusieve Family die Urban Arrow tot nu toe heeft gemaakt. Een limited edition, Samengesteld uit enkel de beste en meest geavanceerde onderdelen die de markt te bieden heeft. Direct leverbaar!
€6.989,00
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Nu tijdelijk met 100 euro accessoires of waardebon.
€2.299,00
Nieuwste model 2019! De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Kies voor 100 euro aan accessoires of een waardebon van 100 euro.
€2.299,00
Een vliegende start van je dag met de Urban Arrow Family. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.
€4.389,00
Laat de auto maar staan! De Urban Arrow heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.
€5.189,00
De Cangoo Cityhopper E met middenmotor is een luxe bakfiets met 2 wielen en elektrische trapondersteuning. Deze bakfiets is mooi om te zien en zo veilig als maar mogelijk. De Cangoo Cityhopper E heeft extra veel ruimte in de bak.
€2.299,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets.De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen. Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen.
Ook hebben ze een lage instap en het zwaartepunt ligt dicht bij de grond.
€3.019,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. Leverbaar in vijf kleuren.De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond.
€2.989,00
De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn alumium frame en Shimano Steps middenmotor.
Je kunt kiezen uit drie kleuren frames.
€3.599,00
Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om de stad te verkennen.
€4.439,00
De Vogue Supreme elektrische bakfiets is ideaal voor het vervoer van kinderen. De sterke bak is voorzien van 2 bankje met 4 zitplaatsen. De Vogue Supreme is verkrijgbaar in twee kleuren.
Verkrijgbaar vanaf eind januari 2019
€2.449,00
Laat de auto maar staan! De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Kleur wit direct leverbaar.
€4.689,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x