Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Overige bakfietsaccesoires voor de bakfiets

Sorteren op:

Vloermat voor op de bodem van de bakfiets. Geschikt voor de Cargobike van Bakfiets.nl. ‘s Werelds best ventilerende vloermat.
€18,95
Door weer en wind. De regentent is geschikt voor de Carqon bakfiets.
€199,00
Een complete en functionele drager welke stevig gemonteerd op het frame is met zwevende hangers die – samen met de geveerde voorvork – een groot rijcomfort opleveren.
€149,00
De Maxi Cosi adapter voor het Winther Cargoo-model maakt het gemakkelijk om je baby te vervoeren. Plaats je kindje in het Maxi Cosi-zitje, plaats het in je Winther Cargoo en ga.
€190,00
Vloermat geschikt voor de bakfiets Cargotrike van Bakfiets.nl.
Voorkomt ongewenste geluiden uit de bak.
€39,00
Bakfiets.nl heeft speciaal voor bedrijven diverse oplossingen, zoals de Koelbox, flightcase en cargobike XL. Deze Flightcase is geschikt voor de Cargobike Long. Ipv de houten bak.
€935,00
Extra kastje onder bankje trike (past alleen op Wide) (zonder montage)
€63,00
Duurzame box gemaakt van drielaags dwarsgelamineerde bamboe, gemonteerd op een stevig aluminium frame voor bagage of vrachtvervoer. Hoog van kwaliteit, mooi van design. Gechikt voor de E-Cargoville van Bergamont.
€379,00
Voor wie meer ruimte wenst, is de Cargoo ook verkrijgbaar met de optie van een opklapbare bank. Ideaal als je allebei ruimte nodig hebt om de kinderen mee te nemen en als je ruimte nodig hebt voor bagage, goederen of andere spullen die ruimte in beslag ne
€250,00
Maak je Carqon compleet met deze bagagedrager. Een perfecte aanvulling op de Carqon. De bagagedrager heeft een maximale belasting van 25 kg en creëert een extra plek om een kinderzitje op de bakfiets te installeren.
€88,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x