Regententen

Sorteer op:

Deze zonnetent van Bakfiets.nl is ideaal voor een zonnige dag. Geschikt voor de Cargo Short en Cargo Long.
Super eenvoudig te plaatsen en ook zo weer gedemonteerd.
€89,00
De Tent trike met rits is een handige tent om kinderen, huisdier of spullen te beschermen tegen regen of wind. Raampje zijn oprolbaar waardoor er meer mogelijkheden ontstaan en meer gebruikers gemak.
€319,00
De Tent trike met rits is een handige tent om kinderen, huisdier of spullen te beschermen tegen regen of wind. Raampje zijn oprolbaar waardoor er meer mogelijkheden ontstaan en meer gebruikers gemak. Kleuren zwart of creme
€277,00
Een regentent geschikt voor de Cargobike Short. Deze huif is 5 cm hoger dan de standaard huif. Kinderen hebben dus meer ruimte. Verkrijgbaar in de kleuren Tweed (bruin) en zwart.
€275,00
De regentent is 5 cm hoger dan de standaard huif. De regentent heeft aan weerszijde twee sterke, degelijke ritsen voor openzetten van de zijkant.
Beide zijkanten kunnen voor 90% open gezet worden door zijflappen op te rollen.
€235,00
De tent is licht in gewicht en de inhoud van de tent is makkelijk te bereiken. Aan de achterkant van de tent is een opening die u kunt gebruiken om in de bak te komen of voor ventilatie. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€179,00
Met deze tent voor de cargobike long van Bakfiets.nl is de bak van uw bakfiets beschermt tegen alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in de kleur rood, geel, zilver, zwart of crème
€188,00
Een mooie regentent voor de Cargobike Long van Bakfiets.nl. Extra hoog, 90% open. Kan van beiden kanten opgerold worden. In vijf nieuwe kleuren!
€289,00
Regentent geschikt voor de Cargobike Long van Bakfiets.nl. Deze huif is 5 cm hoger dan de standaard huif. Gemaakt van het sterke Bisonol.
€258,00
Geschikt voor de Cargobike long. Met ritsen.Hij zit eenvoudig vast aan de bak en is ook makkelijk weer te verwijderen. Verkrijgbaar in de kleur zwart, rood of crème
€230,00
Een mooi zwarte regentent voor de Shadow van Bakfiets.nl. Extra hoog, 90% open, extra sterke kwaliteit Bisonol. Kan van beiden kanten opgerold worden.
€299,00
Aanbieding
Deze regentent zorgt er niet alleen voor dat uw kinderen droog zitten maar ook u wordt beschermd tegen de regen. Achter het oprolbare regenscherm zit muggengaas tegen hinderlijke vliegjes in de ogen.
€299,00 €259,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x