Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Regententen

Sorteren op:

De Tent trike met rits is een handige tent om kinderen, huisdier of spullen te beschermen tegen regen of wind. Raampje zijn oprolbaar waardoor er meer mogelijkheden ontstaan en meer gebruikers gemak.
€319,00
De Tent trike met rits is een handige tent om kinderen, huisdier of spullen te beschermen tegen regen of wind. Raampje zijn oprolbaar waardoor er meer mogelijkheden ontstaan en meer gebruikers gemak. Kleuren zwart of creme
€277,00
Een regentent geschikt voor de Cargobike Short. Deze huif is 5 cm hoger dan de standaard huif. Kinderen hebben dus meer ruimte. Verkrijgbaar in de kleuren Tweed (bruin) en zwart.
€275,00
De regentent is 5 cm hoger dan de standaard huif. De regentent heeft aan weerszijde twee sterke, degelijke ritsen voor openzetten van de zijkant.
Beide zijkanten kunnen voor 90% open gezet worden door zijflappen op te rollen.
€235,00
Met deze tent voor de cargobike long van Bakfiets.nl is de bak van uw bakfiets beschermt tegen alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in de kleur rood, geel, zilver, zwart of crème
€188,00
Een mooie regentent voor de Cargobike Long van Bakfiets.nl. Extra hoog, 90% open. Kan van beiden kanten opgerold worden. In vijf nieuwe kleuren!
€289,00
Regentent geschikt voor de Cargobike Long van Bakfiets.nl. Deze huif is 5 cm hoger dan de standaard huif. Gemaakt van het sterke Bisonol.
€252,00
Een mooi zwarte regentent voor de Shadow van Bakfiets.nl. Extra hoog, 90% open, extra sterke kwaliteit Bisonol. Kan van beiden kanten opgerold worden.
€299,00
Met de regentent Raincover Essential bescherm je je kinderen en trotseer je alle weersomstandigheden vol vertrouwen. Geschikt voor de Urban Arrow Family bakfiets

Compleet
€215,00
Afneembare regentent met 360-zicht. Het beschermt de inzittenden tegen wind, regen, stof en puin. De grote vensters zorgen voor een panoramisch zicht.
€249,90
De Regenthuif Family Plus is de nieuwe regentent welke geschikt is voor de Urban Arrow Family bakfiets. De voorkant van de regenhuif biedt significant meer ruimte voor de passagiers die op het extra voorbankje zitten. Lees hieronder de voordelen.
€315,00
Neem uw regentent altijd met u mee. De oprolbare tentstokken vervangen de zeil latten die standaard in de regentent zitten gemonteerd.
€58,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x