Elektrische driewielbakfiets

Sorteer op:

De CargoTrike is een moderne uitvoering van de traditionele bakfiets. De drie wielen geven hem een ongekende stabiliteit en de grote bak biedt uitzonderlijk veel ruimte.
€3.419,00
Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om de stad te verkennen.
€4.439,00
Kangaroo Lite is de nieuwe, chique bakfiets van Winther. Het gebruikersvriendelijke ontwerp biedt alles wat u nodig hebt. De kinderen vinden het prettig om op een veilige en comfortabele manier te worden vervoerd.
€3.819,00
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Nu tijdelijk met 100 euro accessoires of waardebon.
€2.299,00
Nieuwste model 2019! De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Kies voor 100 euro aan accessoires of een waardebon van 100 euro.
€2.299,00
Aanbieding
De Troy E-Bike Special is zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor. In de kleur zwart/bruin.
€1.899,00 €1.665,00
Dutch design en een soepele tred maken het een genot om er op uit te trekken met deze bakfiets. Met deze Cargo Dutch Delight e-bike met aluminium bak vervoer je nog makkelijker 4 kleine kinderen of zware goederen veilig en in stijl.
€4.199,00
De Johnny Loco Cargo E-bike is een trendsetter als het om bakfietsen met trapondersteuning gaat. De combinatie van de Shimano Steps ondersteuning en de Shimano Nexus 7 interne naafversnelling maken het fietsen op deze Johnny Loco Steps e-cargobike een waa
€4.199,00
Unieke voordelen maken Kangaroo Luxe de ultieme bakfiets voor u en uw gezin. Zitplaatsen die in rustpositie kunnen worden gezet, torsievering op de voorwielen en gedetailleerde focus op veiligheid en comfort, hebben de prijs als beste bakfiets in de test
€4.695,00
Er is geen leukere en gezondere manier om er op uit te gaan met de familie. Een Cargoo is snel en eenvoudig om kinderen, goederen of andere vracht mee te vervoeren. Het is Winther's meest flexibele model en kan tot 100 kg dragen.
€3.819,00
Zomerdeal! De Troy E-Bike Special is zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor.
In de kleur zwart/zwart.
€1.665,00
De smalle versie van de Cargotrike is zo’n 15 centimeter smaller dan de trike wide. De accu is gemonteerd op de achterdrager en is uitneembaar.
€3.329,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x