Abus

Sorteren op:

De helm Hubble 1.1. van ABUS voor kleuters en kinderen is een goed doordachte helm voor perfecte bescherming in het wegverkeer.
€35,95
De Anuky is een fietshelm voor kleuters en kinderen voor alledaags gebruik en is speciaal ontwikkeld voor kinderen en hun behoeften.
€41,95
De ABUS Hyban 2.0 is de perfecte helm voor dagelijks gebruik in de stad.
€64,95
De Smiley 2.1 is de optimale begeleider voor alle kinderen die hun eerste fietspogingen op de loopfiets ondernemen.
€26,95
De Smooty 2.0 is de ideale helm voor alle kleuters die hun fietstochten nog in het kinderzitje maken. Verkrijgbaar in de maat S en M.
€23,95
De Smiley 2.0 is de ideale kinderhelm voor een instap in de mobiele wereld. Hij biedt betrouwbare bescherming voor kleuters met loopfietsen of als meerijder in een kinderstoeltje.
€31,95
De Pedelec 2.0 ACE verenigt moderne veiligheidstechnologieën met vele nuttige features.
€169,95
Met de ABUS Hyban 2.0 ACE behoren koude wind en vervelende insecten definitief tot het verleden
€119,95
De ABUS Hyban 2.0 is de perfecte helm voor dagelijks gebruik in de stad.
€64,95
De ABUS Hyban 2.0 is de perfecte helm voor dagelijks gebruik in de stad.
€64,95
De ABUS MountZ - een hoogwaardige fietshelm voor jonge mountainbikers
€53,95
De Smooty 2.0 is de ideale helm voor alle kleuters die hun fietstochten nog in het kinderzitje maken.
€23,95

ABUS, VEILIGHEID OP DE WEG

Mobiele beveiliging is belangrijk voor ons

ABUS beschermt jouw mobiele eigendommen en biedt producten en diensten op het gebied van veiligheid onderweg. Ons productaanbod omvat naast fietssloten, -helmen en -tassen tevens sloten voor motoren, sloten en veiligheidssystemen voor boten, ATV's, quads of sneeuwscooters. Daarnaast heeft Abus bevestigingssystemen voor de voorwerpen die je wilt meenemen.

Abus Fietshelmen 

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.

De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. Van helmen voor baby's en kinderen, een cityhelm voor een boodschap of de dagelijkse rit naar kantoor tot high-end sporthelmen. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x