Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor. | Gewijzigde openingstijden vrijdag 7 mei: 11.00 uur tot 17.30 uur

Bergamont

Sorteren op:

Nieuw in ons assortiment, de Bergamont E-Cargoville. De Bergamont E-Cargoville maakt zware dingen vervoeren makkelijk of ideaal te gebruiken als vervoersmiddel om de kinderen mee te nemen.
€5.499,00
Zitsysteem voor twee kinderen van 1 tot 6 jaar, inclusief 5-punts gordels.
De kinderbank creëert een veilig en volwaardig kinderzitje voor twee kinderen binnen het laadperron van de E-CARGOVILLE LJ 70.
€199,00
Duurzame box gemaakt van drielaags dwarsgelamineerde bamboe, gemonteerd op een stevig aluminium frame voor bagage of vrachtvervoer. Hoog van kwaliteit, mooi van design. Gechikt voor de E-Cargoville van Bergamont.
€379,00
Afneembare regentent met 360-zicht. Het beschermt de inzittenden tegen wind, regen, stof en puin. De grote vensters zorgen voor een panoramisch zicht.
€249,90
Afneembare, waterafstotende hoes die op de bagagebox past. Het afdekzeil wordt met drukknopen aan de zijkant van de bakfiets bevestigd en trekt op die manier strak. Ideaal om de bagage box mee af te dekken. Verkrijgbaar in de kleur zwart.
€99,00

WE ARE PART OF THE CHANGE IN MOBILITY
AND HELP SHAPING IT.

Bergamont Leitmotiv

Bergamont is een inspirerend stadsfietsmerk "Rechtstreeks uit St. Pauli", dat creatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen produceert voor duurzamere manieren van transport.

Het is niet belangrijk hoe je eruit ziet, wat je draagt ​​of welke taal je spreekt. De sleutel is wie je echt bent, waar je van gemaakt bent, wat je voelt en of je bij je overtuigingen blijft. St. Pauli is een magneet voor tegenstrijdigheden. Innovatie en traditie, perfectie en improvisatie, voorzichtigheid en passie komen samen om een ​​levendige, hypnotische energie te creëren. Deze creativiteit en energie is wat ons drijft. We denken buiten de kaders, we doen dingen anders, we lijken misschien een beetje ruw aan de randen, maar we zijn altijd oprecht en mogelijk een beetje gek. We blijven altijd bij elkaar, wat er ook gebeurt. We zijn eerlijk, moedig, open en staan ​​voor wat we zeggen en doen. Onze toewijding kent noch de tijd van de dag, noch de tijd van het jaar. Het boeit ons volledig. We zijn toegewijd aan wat we doen. We werken als één, fietsen onder alle omstandigheden, we feesten, lachen, vechten en huilen samen. Onze liefde voor fietsen is grenzeloos. Dit komt op zijn beurt terug in onze producten: ongecompliceerde fietsen. Het is al meer dan 20 jaar zo, en dat zal het altijd blijven. Belofte.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x