Cangoo

Sorteer op:

De Cangoo Cityhopper E met middenmotor is een luxe bakfiets met 2 wielen en elektrische trapondersteuning. Deze bakfiets is mooi om te zien en zo veilig als maar mogelijk. De Cangoo Cityhopper E heeft extra veel ruimte in de bak.
€2.299,00
Aanbieding
Terug van weggeweest. De bakfiets mini. Verkrijgbaar in de kleur blauw, zwart en roze. Wat begon als een schaalmodel wat we voor de lol hadden ontwikkeld, bleek een grote hit: kids kregen er geen genoeg van!
€299,00 €219,95
Aanbieding
Terug van weggeweest. De bakfiets mini. Verkrijgbaar in de kleur blauw, zwart en roze. Wat begon als een schaalmodel wat we voor de lol hadden ontwikkeld, bleek een grote hit: kids kregen er geen genoeg van!
€299,00 €219,95
De Cangoo Scoobi E wielmotor is een lust voor het oog en zo veilig als maar mogelijk. Deze bakfiets is voorzien van de laatste snufjes en heeft extra veel ruimte in de bak.
€2.089,00
Wegens succes opgenomen in de Cangoo family: de Cangoo Mini bakfiets voor kids! Wat begon als een schaalmodel wat we voor de lol hadden ontwikkeld, bleek een grote hit: kids kregen er geen genoeg van!
€229,95
Ben jij op zoek naar een smallere bakfiets? Dan ben je bij de Cangoo Downtown N3 aan het juiste adres. De Cangoo Downtown bakfiets is dé oplossing voor steden met file leed!
€865,00
De Cangoo Cityhopper bakfiets is dé oplossing voor steden met fileleed! Op deze compacte, wendbare bakfiets met 2 wielen slalom je met gemak langs de auto’s om je kids van en naar school of opvang te rijden.
€1.239,00
Reserve accu bij de hand hebben? Een tweede accu om nog verder te kunnen rijden met je Cangoo bakfiets of CAB-E? Of raakt je accu inmiddels op leeftijd? Een extra accu is nooit weg!
€339,00

Het merk Cangoo staat voor een grote collectie bakfietsen, zowel elektrisch als niet elektrisch ondersteund.

- tweewielers

- driewielers

Producten
cargobikes , bakfietsen , familybikes
 
categories

Het verhaal van Cangoo:

Cangoo is een jong familiebedrijf waar innovatie, hart voor bakfietsen, luisteren naar de klant en oog voor stijl in het DNA gebakken zit. We zijn een jong team van enthousiaste techneuten, ontwerpers en verkopers die graag een ding willen bewijzen: comfort, veiligheid en uitstekende service kunnen wel degelijk hip en betaalbaar zijn!

Zo’n 5 jaar geleden kwam de vraag bij ons als kleine fietsproducent binnen of wij ook bakfietsen konden maken. Dat kon, maar niet nadat er eerst uitgebreid getest en doorontwikkeld was. Anderhalf jaar later fietste het eerste Cangoo prototype de fabriek uit. Met groot succes. De kopers van het eerste uur waren laaiend enthousiast en de vraag bleef groeien. Zo kon Cangoo in no time uitgroeien tot een volwaardig en zelfstandig bakfietsenmerk.

En we hebben ondertussen niet stil gezeten. Altijd op zoek naar de innovaties, trends en de beste service, herintroduceren we nu onze Cangoo bakfietsen. We hebben de nieuwste technologische snufjes toegepast op onze bakfietsen en hebben ze en in een hip, fris jasje gestoken. Bovendien hebben we onze service een uitgebreide upgrade gegeven.

We kunnen wel stellen dat Cangoo opnieuw laat zien dat comfort en veiligheid betaalbaar en hip kunnen zijn. We noemen onze Cangoo bakfiets niet voor niets met trots: dé familiefiets!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x