Webwinkel, klantenservice en magazijn open | winkel alleen op afspraak geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller.

Johnny Loco

Sorteer op:

Makkelijk te monteren in de bak en gemaakt van mooi en afneembaar canvas.
€89,95
Een prachtige blauwe kleur die doet denken aan zon, zee, strand, fish and chips en de zilte zeelucht.De Cargo Brighton, de extreem lichte bakfiets van Johnny Loco, neemt je helemaal mee in dat vrije gevoel van vakantie, ook al ben je druk!
€2.299,00
De Delivery Cruiser is een speciale uitgave van onze Cargo Cruiser. Om onze luxe bakfiets te kunnen gebruiken voor transport van al jouw goederen die in de flightcase (exclusief) passen.
€4.799,00
Lichtgewicht aluminium bakfiets.Een prachtige blauwe kleur die doet denken aan zon, zee, strand, fish and chips en de zilte zeelucht.
€2.299,00
De Johnny Loco Cargo E-bike is een trendsetter als het om bakfietsen met trapondersteuning gaat. De combinatie van de Shimano Steps ondersteuning en de Shimano Nexus 7 interne naafversnelling maken het fietsen op deze Johnny Loco Steps e-cargobike een waa
€4.199,00
Retro Classic verlichtings set voor de Johnny Loco Cargo bakfiets.Bestaande uit 2 koplampen in het zwart en een achterlicht.
€37,50
De anti-slip mat zorgt er voor dat niets in de bak kan schuiven.
€89,00
Uniek design.Bescherming tegen wind en regen en toch volledig zicht rondom.
€289,00
Dankzij dit zachte en warme deken zal jouw waardevolle bezit nog meer van jouw Johnny Loco Cargo Cruiser genieten. Hoge kwaliteit materialen en stikwerk maken het een duurzaam, luxe en prachtig accessoire.
€47,50
Fris groen gekleurde bakfiets van hoge kwaliteit.Een uitgebalanceerd design met veiligheid en comfort als basis, om te genieten van luxe en comfort, onbetwist de mooiste in zijn soort.
€2.299,00
Dutch design en een soepele tred maken het een genot om er op uit te trekken met deze bakfiets. Met deze Cargo Dutch Delight e-bike met aluminium bak vervoer je nog makkelijker 4 kleine kinderen of zware goederen veilig en in stijl.
€4.199,00
Ter vervanging van standaard bankje of als uitbreiding. Inclusief gordels.Compleet met bevestigingsmateriaal
€189,00

Het merk Johnny Loco

Het merk Johnny Loco staat voor meer dan alleen fietsen. 

Bakfietsen, horloges, zonnebrillen en accessoires. 

Het verhaal:

Het kan allemaal ongeveer tien jaar geleden zijn gebeurd op een onbewoond platform op het centrale station van Barcelona eind augustus 2005. Dan zouden we ons ook dingen kunnen voorstellen. Hoe dan ook, het doet er niet toe. Wat er wel toe doet, is dat we geïnspireerd zijn. We werden geraakt door het hart en de ziel van een unieke persoonlijkheid wiens levensfilosofie zo besmettelijk is dat we niet anders konden dan zijn gewillige discipelen te worden.

Hij is Johnny Loco. We hebben hem verschillende uren te besteden gehad en de dingen die hij ons vertelde hebben ons grondig veranderd. Hij liet ons achter op het perron, een beetje verdwaasd, op zoek naar zijn bagage, die bestond uit een oude, ruige leren koffer die betere dagen had gekend en een zeer stevige strandcruiserfiets. Maar hij kwam nooit terug. Vreemd genoeg doet het er niet toe. We geloven dat hij een man is die zijn eigen weg in het leven maakt en hoewel hij gek is op de kleine en grote prestaties van het leven, kan hij zich distantiëren van zijn materiële bezittingen met hetzelfde enthousiasme dat hem passeerde toen hij ze op de eerste plaats verwierf.

Hij leerde ons dat elke willekeurige dag gevuld is met tijden en plaatsen die de perfecte achtergrond bieden voor reflectie en ontspanning. Je kunt een perfect moment vastleggen zonder de dag te doden. Wanneer je je aan deze manier van leven houdt, zul je automatisch aangetrokken worden tot geestverwanten die Johnny's visie delen.

Kortom, een merk met een verhaal. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x