Kalkhoff

Sorteer op:

Aanbieding
De Kalkhoff Image 5.B Image is voorzien van een krachtige Bosch Active line motor.
Zeker genoeg om door de stad heen te kunnen komen en om je vloeiend voort te bewegen.
€3.199,00 €2.799,00
Aanbieding
De Endeavour 5.B Move 45 is het aantrekkelijke instapmodel voor de categorie S-Pedelec. Met Bosch Performance Speed aandrijfsysteem inclusief geïntegreerde Bosch Powertube accu van 625 wattuur en veel uitgekiende details.
Laatste model actieprijs
€5.199,00 €2.699,00
Voorzien van een Belt gates. Deze fiets positioneert zich aan de top en is uitgerust met de meest moderne technieken. De Kalkhoff Image 5.B is dan ook een sterke e-bike met een zeer fraai design met een mooi weggewerkte accu in het frame.
€3.499,00
Aanbieding
De Kalkhoff Image 5,b met Belt drive is een sportieve stadsfiets met elektrische ondersteuning. Deze e-bike heeft een Bosch Active Plus-aandrijving, een geïntegreerde Bosch Powertube-accu met 625 Wh en een instelbare stuurpen met geïntegreerde kabel.
€3.999,00 €3.499,00
Aanbieding
De Kalkhoff Agattu 4.B Move is een comfortabele elektrische stadsfiets. Voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een overzichtelijk display en met 7 versnellingen. Actieprijs, de laatste modellen.
€2.699,00 €2.349,00
Aanbieding
De Kalkhoff Agattu 4.B Move is een comfortabele elektrische stadsfiets. Voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een overzichtelijk display en met 7 versnellingen. Actieprijs, de laatste modellen.
€2.699,00 €2.349,00
Aanbieding
De e-bike is met een Bosch Active Plus-aandrijving, met een geïntegreerde Bosch Powertube accu met 500 Wh en verstelbare stuur-/stuurpen voorbouw combi geïntegreerde kabelvoering. Nu scherp geprijsd!
€2.999,00 €2.549,00
Aanbieding
De Kalkhoff Agattu 4.B Excite e-bike. Een meesterlijke balans van comfort en geïntegreerd design. Inclusief Bosch Active Line Plus-motor met 500 Wh-accu, onderhoudsarme Gates-riemaandrijving en lage instap. Actieprijs
€3.299,00 €2.899,00

Welkom in de wereld van Kalkhoff Bikes.

Innovaties van morgen, op de weg vandaag. Kalkhoff is de leider in premium elektrische hybride fietsen.

ENGINEERED IN GERMANY

Van het concept en de ontwikkeling tot de productie - een Kalkhoff-fiets komt geheel tot stand in Cloppenburg, in het noordwesten van de Duitse deelstaat Niedersachsen. We zijn met recht trots op het predicaat 'Made in Germany'. Continu kijken we aan welk type fiets er behoefte is, op welke trends we moeten inspelen en welke doelgroep we moeten bedienen. Maar ook naar de zaken die we kunnen verbeteren, wat in technologisch opzicht state-of-the-art is en welke dingen simpelweg voor plezier zorgen. In het innovatiecentrum van Derby Cycle stellen de productmanagers, de ontwerpers en de ingenieurs van Kalkhoff continu zulke vragen. De motivatie om altijd het best mogelijke model te ontwikkelen, vormt daarbij de inspiratiebron. Aan de basis van elk frame dat wordt ontwikkeld, het kloppende hart van elke fiets of E-bike, staat een idee, een visie. In het innovatiecentrum krijgt dit idee vervolgens vorm op de computer. Een 3D-printer zorgt ervoor dat het design al in een vroege fase vanuit alle kanten kan worden beoordeeld. Na afloop van de eerste fase van het ontwikkelingsproces is er een technische tekening, die de basis is voor de bouw van de eerste prototypes. Die worden in ons hypermoderne testcentrum uitgebreid getest, doorontwikkeld en opnieuw getest - net zo lang tot er is voldaan aan de normeisen en onze duidelijk strengere kwaliteitsstandaarden. Op het moment dat de productie van start gaat, is het ontwikkelingsteam van Kalkhoff allang bezig met nieuwe ideeën, waardoor de ontwikkelingscyclus weer van voren af aan begint.

CIJFERS UIT DE PRODUCTIE

Per jaar worden er bijna 500.000 fietsen en E-bikes geproduceerd. Meer dan 700 medewerkers bouwen aan tien montagebanden elke dag tot 2.800 tweewielers. Dit gebeurt vijf dagen in de week en op drukke momenten wordt er ook in twee ploegen gewerkt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x