Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Kalkhoff

Sorteren op:

Aanbieding
De Kalkhoff Image 5.B Image is voorzien van een krachtige Bosch Active line motor.
Zeker genoeg om door de stad heen te kunnen komen en om je vloeiend voort te bewegen.
€3.199,00 €2.799,00
Voorzien van een Belt gates. Deze fiets positioneert zich aan de top en is uitgerust met de meest moderne technieken. De Kalkhoff Image 5.B is dan ook een sterke e-bike met een zeer fraai design met een mooi weggewerkte accu in het frame.
€3.499,00
De imgae3.B is uitgerust met een Bosch Performance middenmotor. Deze motor is geruisloos en geeft je een nauwkeurige en dynamische ondersteuning.
€3.299,00
De imgae3.B is uitgerust met een Bosch Performance middenmotor. Deze motor is geruisloos en geeft je een nauwkeurige en dynamische ondersteuning.
€3.299,00
De Kalkhoff Endeavour 7 Belt is sportief, onderhoudsarm. Dankzij de traploze naafversnelling en de onderhoudsarme riemaandrijving kunt u op deze fiets optimaal genieten.
€4.979,00
Deze e-bike is uitgerust met de Bosch Performance Line motor met 65 Nm, krachtige ondersteuning. De accu is netjes in het frame verwerkt en heeft een capaciteit van 625 Wh.
€3.979,00
De Kalkhoff Endeavour 7.B Belt 45 BLX is een Speed Pedelec speciaal ontwikkeld voor in de Benelux. Het sterke aluminium frame en de minimaal geveerde voorvork zijn namelijk ideaal voor het vlakke en glooiende terrein
€5.599,00
Deze e-bike is uitgerust met de krachtige Bosch Active Plus Line, 50 Nm, middenmotor.
€2.899,00
Uitgerust met de Bosch Active Line Plus motor met 50 Nm voor comfortabel rijgedrag. De Agattu heeft een update gehad. De accu is nu geïntegreerd in het frame.
€2.779,00
Deze e-bike is uitgerust met de Bosch Performance Line motor met 65 Nm, krachtige ondersteuning. De accu is netjes in het frame verwerkt en heeft een capaciteit van 625 Wh.
€3.979,00

Welkom in de wereld van Kalkhoff Bikes.

Innovaties van morgen, op de weg vandaag. Kalkhoff is de leider in premium elektrische hybride fietsen.

ENGINEERED IN GERMANY

Van het concept en de ontwikkeling tot de productie - een Kalkhoff-fiets komt geheel tot stand in Cloppenburg, in het noordwesten van de Duitse deelstaat Niedersachsen. We zijn met recht trots op het predicaat 'Made in Germany'. Continu kijken we aan welk type fiets er behoefte is, op welke trends we moeten inspelen en welke doelgroep we moeten bedienen. Maar ook naar de zaken die we kunnen verbeteren, wat in technologisch opzicht state-of-the-art is en welke dingen simpelweg voor plezier zorgen. In het innovatiecentrum van Derby Cycle stellen de productmanagers, de ontwerpers en de ingenieurs van Kalkhoff continu zulke vragen. De motivatie om altijd het best mogelijke model te ontwikkelen, vormt daarbij de inspiratiebron. Aan de basis van elk frame dat wordt ontwikkeld, het kloppende hart van elke fiets of E-bike, staat een idee, een visie. In het innovatiecentrum krijgt dit idee vervolgens vorm op de computer. Een 3D-printer zorgt ervoor dat het design al in een vroege fase vanuit alle kanten kan worden beoordeeld. Na afloop van de eerste fase van het ontwikkelingsproces is er een technische tekening, die de basis is voor de bouw van de eerste prototypes. Die worden in ons hypermoderne testcentrum uitgebreid getest, doorontwikkeld en opnieuw getest - net zo lang tot er is voldaan aan de normeisen en onze duidelijk strengere kwaliteitsstandaarden. Op het moment dat de productie van start gaat, is het ontwikkelingsteam van Kalkhoff allang bezig met nieuwe ideeën, waardoor de ontwikkelingscyclus weer van voren af aan begint.

CIJFERS UIT DE PRODUCTIE

Per jaar worden er bijna 500.000 fietsen en E-bikes geproduceerd. Meer dan 700 medewerkers bouwen aan tien montagebanden elke dag tot 2.800 tweewielers. Dit gebeurt vijf dagen in de week en op drukke momenten wordt er ook in twee ploegen gewerkt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x