OkidO Toys

Sorteer op:

Race het plein over met deze driewieler. Deze taxi maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten
€288,00
Verzamel de scheppen op het plein en breng ze naar de opbergbak. Deze bakfiets is robuust, veilig en duurzaam.
€377,95
Ruime wagen met stuur, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Geschikt voor 2 à 3 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar
€247,00
Race het plein over met deze driewieler. Deze driewieler maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€179,00
Deze stuurbeschermer zorgt voor extra veiligheid en beschermt het kind optimaal bij een eventuele botsing met het stuur. Dit model is voor alle stuurtjes met een dubbele stuurpen.
€11,95
De Vliegende Hollander van Winther is een voertuig met een unieke manier van voortbewegen. De Vliegende Hollander is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
€360,00
Deze kruiwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft afgeronde hoeken voor veilig speelplezier. De kruiwagen is voorzien van rode kunststof handvaten en een degelijk voorwiel. Deze kruiwagen is onmisbaar in iedere zandbak of tuin.
€109,00
Een duodriewieler waarop 2 kinderen kunnen zitten.
€219,00
Wie mee wil rijden stapt achterop het vaste plateau waarop een kunststof plaat is aangebracht.
€244,00
Race het hele plein over op deze oerdegelijke stoere easy rider. Deze easy rider maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€243,95
Deze Gladiator loopfiets van Okido is een zeer stabiele en oerdegelijke loopfiets met plaats voor een passagier. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
€230,00
Ruime wagen met trekstang, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
€310,00

OkidO, eindeloos speelplezier voor ieder kind!

OkidO is al jaren de specialist in het produceren van metalen fietsjes en karren. Je komt onze producten voornamelijk tegen op basisscholen, kinderopvang, en buitenschoolse opvang. Maar ook voor de recreatieve sector zijn onze materialen uitermate geschikt.

De robuuste kwaliteit en duurzaamheid van onze producten maakt dat kinderen een unieke speelbeleving ervaren. Uiteraard is een echte OkidO ook een eyecatcher tijdens het buitenspelen thuis, of in de wijk.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x