Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Popal

Sorteren op:

Cooper 12 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€149,00
Cooper 16 inch Meisjesfiets Roze van Popal. De Cooper meisjesfiets is voor de stoerdere meiden die een meisjesfiets willen, maar hij mag vooral niet te tuttig zijn.
€167,00
Cooper 14 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€158,00
Cooper 18 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is een de ideale fiets voor je kleine meid.
€178,00
Terwijl slingers wapperen in de wind, neem je in het zitje jou pop mee op reis. Je spulletjes kunnen in het mandje aan het stuur.
€158,00
Cooper 20 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€203,00
Cooper 14 inch Meisjesfiets Rood van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€158,00
De Popal F200 Pro is een aluminium vouwfiets met versnellingen die je eenvoudig inklapt tot een handzaam pakketje van 36x67 cm.
€267,00
Omafiets 28 inch Damesfietsen Roze van Popal
€302,00
Cooper 16 inch Meisjesfiets Rood van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€167,00
E-volution 28 inch Elektrische fietsen van Popal.
€2.016,00
Omafiets 28 inch Damesfietsen van Popal
€201,00

Popal is een Nederlands fietsenmerk die staat voor betaalbare fietsen met een eigentijds en hip design. 

Daar word je toch blij van?

Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

Het assortiment Popal fietsen dat je op de website van Recreatiespeelgoed terug kan vinden zijn veelal bakfietsen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x