Puky

Sorteer op:

De Puky Wutsch biedt kleine kinderen, die al lopen kunnen, een spannende mogelijkheid hun evenwicht te oefenen en loopbewegingen in coördinatie met de eerste stuurbewegingen te trainen. 
€44,95
Kinderbeschermer voor Pukilino, Wutsch en Pukymoto
€4,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 8 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€399,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 8 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€449,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 6 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€339,95
Kinderbeschermer voor alle fietsen (niet voor ZLX).
€6,95
De PUKYmoto is een ergonomisch ontworpen kindervoertuig dat fungeert als tussenstap tussen een vierwielig loopvoertuig en een tweewielige loopfiets.
€53,95
De Puky LR 1 is een loopfiets met lage instap, zodat kinderen veilig kunnen op- en afstappen.
€69,95
Een mooie puky fiets in een race zwart.Met de race aanpassingen is het echt een perfecte fiets voor het racen.
€199,00
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In het gave puky rood met gele accenten. Door de lage instap is het een perfecte kinderfiets om fietsen echt goed onder de knie te krijgen.
€159,00
Kinderbeschermer voor alle fietsen (niet LR Ride en LR light) en steppen.
€5,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 6 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€339,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x