Veeley

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

De elektrische step voor de wereldburger

De Veeley is veelzijdig in gebruik

De voordelen van Veeley:

Openbare weg

Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013.

Kwaliteit

Veeley wordt dé elektrische step van 2019 in de premium klasse met Europese goedkeuring.. goedgekeurd voor de openbare weg.

2 jaar garantie

Als er iets mis is met de step, dan valt dit onder de garantie. Veeley geeft een garantie van 2 jaar* op materiaal- en fabricagefouten.

Inklapbaar

Met een geïntegreerd wegklapbaar zadel en stuuruiteinden en een inklapbare haak voor je tas wordt dit de mooiste elektrische step.

Lichtgewicht

De Veeley is licht, past in de kofferbak en met zijn slimme handgreep trek je de Veeley naar je werkplek of zo onder je tafel.

Dubbele actieradius

De Veeley heeft als eerste een extra aansluiting voor een externe accu (als optie leverbaar). Revolutionair en voor een dubbele actieradius.

(Brand)veilig

De Veeley ziet er niet alleen chique uit, maar bevat ook een brandveilige batterij en is waterdicht. Daarnaast is de step schokbestendig.

Display/computer

Alle opties zijn standaard: GPS, tracker, navigatie, music streaming, bluetooth, wireless control en uiteraard snelheid, afstand etc.

 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x