Winther

Sorteer op:

Deze leuke graafmachine is een echte klassieker. Het vult emmers in een mum van tijd vol met zand en maakt van elk zandbak een bouwplaats.
€185,00
Er is een brand uitgebroken...maar hulp is onderweg! Deze stoere rode brandweerwagen biedt plaats aan twee brandweermannen of -vrouwen.
€329,00
De mini bikerunner is uitermate geschikt voor kinderen die nog niet gewend zijn om op een fiets of step te rijden.De lage opstap maakt het zelfs voor de allerkleinsten mogelijk om makkelijk op en af te stappen.
€89,95
Insectennet dat extra bescherming biedt tegen insecten en andere kleine voorwerpen. Het net kan eenvoudig op de alu-stangen worden bevestigd met behulp van de klittenbandriemen.Geschikt voor alle Winther-bakfietsen.
€29,95
Deze Vliegende Hollander wordt de ster van het speelplein. Om de Vliegende Hollander in beweging te krijgen duw en trek je de hendels naar voor en achter, terwijl je stuurt met je voeten. Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
€389,00
Step met verhoogd stuur traint coördinatie en evenwicht en is bovendien nog heel robuust en veilig
€209,95
Deze step van Winther traint coördinatie en evenwicht en is bovendien nog heel robuust en veilig.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€188,95
Een oersterkte step.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€229,90
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van gegalvaniseerd metaal met een anti-sliplaag.
€104,95
Heb je benzine, water of olie nodig? Het benzinestation nodigt de kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken, helpt hen met rollenspellen en laat iedereen deel uitmaken van een gemeenschap.
€159,95
Een rode reuze draaitol. De kinderen kunnen erin zitten, mee draaien, tollen en gebruiken als dak voor een hut of huisje. Gemaakt van sterk plastic, dus geschikt voor binnen en buiten.
€55,00
Is je bolderkar, step, driewieler, boerenkar of ander rijdend materiaal van Winther, Okido of Olifu toe aan nieuwe onderdelen? Wij adviseren je graag. Van wielen tot een zadel, Bikeslansd regelt het graag.
€999.999,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x