Winther

Sorteer op:

Een rode reuze draaitol. De kinderen kunnen erin zitten, mee draaien, tollen en gebruiken als dak voor een hut of huisje. Gemaakt van sterk plastic, dus geschikt voor binnen en buiten.
€55,00
Beste Prijs
Kinderen kunnen in - en uitstappen via de opening aan de zijkant, net zoals in een echte bus. Kinderen vinden dit een prachtige eigenschap en het zorgt ervoor, dat u de kids er niet uit hoeft te tillen.
€1.699,00 €1.375,00
Het 4-zitspakket is geschikt voor alle Winther-vrachtfietsmodellen (Kangaroo Luxe, Lite en Cargoo). De vier spuitgegoten stoelen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en worden geleverd inclusief vijfpuntsveiligheidsgordels en adapters.
€409,00
Vijfpuntsgordel die wordt toegevoegd aan de luxe mesh-zitting. Het Luxe-gaaszitje wordt geleverd met een veiligheidsriem die rond de heup loopt. Het toevoegen van het vijfpuntsgordel geeft extra ondersteuning voor kleinere kinderen.
€28,00
Een driewieler voor twee kinderen. De passagiersstoel moedigt de bestuurder aan om zijn beste vriend mee te nemen voor een ritje op de speelplaats.
€133,95
Er is een brand uitgebroken...maar hulp is onderweg! Deze stoere rode brandweerwagen biedt plaats aan twee brandweermannen of -vrouwen.
€329,00
Heb je benzine, water of olie nodig? Het benzinestation nodigt de kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken, helpt hen met rollenspellen en laat iedereen deel uitmaken van een gemeenschap.
€159,95
Is de driewieler, step, boerenkar of ander rijdend materiaal van Winther, Okido of Olifu toe aan nieuwe onderdelen? Wij adviseren je graag. Van wielen tot een zadel, Recreatiespeelgoed regelt het graag.
€999.999,99
Beste Prijs
De Winther Turtle Kiddy Bus Basic biedt 4 comfortabele zitplaatsen. De Kiddy Bus is ontworpen voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Veiligheid en ergonomie staan bij de Kiddy Bus voorop. Hij is licht om te duwen, maar robuust van kwaliteit.
€1.329,00
Beste prijs
De Winther Turtle Kiddy bus Deluxe is de bus in luxe uitvoering incl. regen/zonnekap, tafel, deuren, verstelbare duwbeugel en 50 ltr. bagagebak.Geschikt voor maximaal 4 kinderen.
€2.099,00
Gespoten kunststof stoelen die speciaal zijn ontworpen voor het comfort van kinderen. Wordt geleverd inclusief een vijfpuntsveiligheidsharnas.
€68,00
Twee spuitgegoten plastic stoelen, speciaal ontworpen voor het comfort van kinderen. Wordt geleverd inclusief vijfpunts gordel.
€178,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x