Webwinkel geopend | klantenservice dinsdag t/m zaterdag | winkel dinsdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Winther

Sorteer op:

Op alle Winther-vrachtfietsen met e-oplossing is het mogelijk om twee LED-voorlichten toe te voegen. De geïntegreerde verlichting wordt bestuurd via het motordisplay.Opmerking: alleen beschikbaar op Winther bakfietsen met e-oplossing.
€104,00
Insectennet dat extra bescherming biedt tegen insecten en andere kleine voorwerpen. Het net kan eenvoudig op de alu-stangen worden bevestigd met behulp van de klittenbandriemen.Geschikt voor alle Winther-bakfietsen.
€29,95
Net als bij een echte zeepkistenrace vereist ook deze Bob kart enige samenwerking. Het ene kind stuurt terwijl de ander al steppend de snelheid een beetje opvoert.
€319,00
Stoere chromen off-road driewieler (maxi).
€289,00
Een handige steekwagen voor het vervoeren van allerlei spullen.
€94,95
Herken je de oude fiets? Hierop leer je fietsen met balans en coördinatie.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€274,95
Aanbieding
De winther chopper zit als een echte Harley Davidson, met een lage zit en een hoog stuur.
€305,95 €242,00
Introductie aanbieding!Een 6-persoons Kiddy bus met elektronische ondersteuning. Door de ondersteuning van de elektromotor kost het bijna geen moeite meer om met de Kiddy bus op pad te gaan.
€3.450,00
Beschermhoes te gebruiken bij de 6 zits Kiddy Bus (Turtle Winther Kiddy Bus 522823). Deze beschermhoes beschermt de Kiddy Bus tegen weersinvloeden, stof en vuil.
€119,00
Opbergruimte te gebruiken bij de 4 en 6 zits Kiddy Bus (522.829/522.823)
€145,00
Het Kangaroo Luxe gaaszitje glijdt gemakkelijk over de alu-stangen die op de Luxe-basis zijn geplaatst. De stoel kan naar voren of achteren wijzen. Het kan worden ingesteld op de ruststand voor meer comfort terwijl het kind slaapt.
€115,00
Een driewieler voor twee kinderen. De passagiersstoel moedigt de bestuurder aan om zijn beste vriend mee te nemen voor een ritje op de speelplaats.
€133,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x