Winther

Sorteer op:

Deze Vliegende Hollander wordt de ster van het speelplein. Om de Vliegende Hollander in beweging te krijgen duw en trek je de hendels naar voor en achter, terwijl je stuurt met je voeten. Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
€389,00
Door met je handen de twee hendels aan de zijkant te bewegen, sturen de achterwielen je alle kanten op waar je maar heen wilt. Met je voeten breng je de Funcart in beweging.
€299,00
Lekker wegfietsen op het plein met deze grote Bike. Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€186,95
Transportvoertuig, de driewieler Truck van Winther. Kinderen kunnen met deze stevig ontworpen fiets gemakkelijk zand of attributen verplaatsen van A naar B.
€299,00
Cirkelfiets waarbij drie kinderen tegelijk zich kunnen voortbewegen. Om te kunnen bewegen moeten de kinderen goed samenwerken, ze bepalen samen in welke richting ze willen bewegen.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein.
€159,95
Net als bij een echte zeepkistenrace vereist ook deze Bob kart enige samenwerking. Het ene kind stuurt terwijl de ander al steppend de snelheid een beetje opvoert.
€319,00
Stoere chromen off-road driewieler (maxi).
€289,00
Blauwe stevige Winther driewieler, voorzien van kiep- en laadbakje, verstelbaar zadel en volrubber banden. De driewieler is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud.
€109,95
Een fiets met een hele kleine draaicirkel door meedraaiende achterwielen. Geschikt voor het snelle slalomwerk.
€259,95
Deze step van Winther traint coördinatie en evenwicht en is bovendien nog heel robuust en veilig.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€188,95
Oerdegelijke driewielers. Het verschil in grootte zit vooral in de afstand van het zadel naar de trappers en het stuur. Achter elke driewieler kan de aanhanger gekoppeld worden met de veiligheidskoppeling.
€246,95
Een leuke variatie op de normale driewielers; met chopper stuur. De zitting van deze driewieler is verstelbaar en daarom geschikt voor een groot aantal leeftijdsgroepen.
€242,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x