Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Rijdend materiaal

Sorteren op:

De Winther driewieler met laadbak. Een mooi uitgevoerde driewieler met als extraatje een handige laadbak. Kies je voor het assortiment van Winther, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid.
€109,95
Winther Loopvierwieler KDV is een zeer stabiel en oerdegelijke loopfiets met vier wielen.Kies je voor het assortiment van Winther, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid.De producten van Winther zijn al jaren een begrip op menig schoolplein.
€79,95
Deze step van Winther is geschikt voor kinderen met een verstoorde motoriek en kinderen met een handicap. Door de wielen blijft hij altijd staan. Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
€214,00
Een stoere politie driewieler. Achterop is plek voor de boeven.Nu van 329 voor 270 euro Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein.
€270,00
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van gegalvaniseerd metaal met een anti-sliplaag.
€104,95
Een oerdegelijke kar waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Ruime wagen met stuur, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
€381,95
Deze step van Winther traint coördinatie en evenwicht en is bovendien nog heel robuust en veilig.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€188,95
Step met verhoogd stuur traint coördinatie en evenwicht en is bovendien nog heel robuust en veilig
€209,95
De Go Go daagt uit, is leuk en traint tekelijkertijd.
€61,85
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van kunststof met een anti-sliplaag. Deze step is voor kinderen die al een goede balans hebben, en maakt deze step het ideale model om te rijden en te spelen.
€179,00
Deze driewieler step van Okido is zeer stabiel en oerdegelijk. Deze step is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
€119,00
Ruime wagen met trekstang, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
€310,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x