CYKE 24-8 Alu light Active Kinderfiets Blauw

Niet op voorraad
449,-
niet meer leverbaar
De nieuwe PUKY CYKE 20-8 Active is de opvolger van onze succesvolle PUKY Crusader-serie voor coole kinderen.
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De PUKY CYKE 24-8 Active is de opvolger van onze succesvolle PUKY Crusader-serie voor coole kinderen.

Met optimale ergonomie en perfecte uitrusting is de CYKE 24-8 Active een sportieve metgezel voor alle situaties. Of het nu gaat om een ​​fietstocht met ouders of een race met vrienden. De PUKY CYKE is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en een lengte van 130 cm.

Uiterlijk is niet bedrieglijk. De PUKY CYKE 24-8 Active heeft een lichtgewicht aluminium frame dat is bekleed met een schokbestendige poedercoating. De betrouwbare Shimano 8-speed derailleur zorgt voor voldoende aandrijving en transmissie.

Met deze kunnen beklimmingen gemakkelijk worden beheerst en kunnen afdalingen voldoende worden genoten. Zien en gezien worden. Voor goed zicht heeft de PUKY CYKE 24-8 Active een LED-koplamp met automatische aan / uit-functie en een LED-achterlicht met parkeerlichtfunctie in de bagage. De soepel lopende RUKY-banden schitteren dankzij opvallende reflecterende strepen wanneer het licht in het donker valt.

Voor extra veiligheid heeft onze PUKY CYKE 24-8 Active veiligheidsstuurgrepen en antislip kinderpedalen met drie reflectoren. De hoogwaardige HEBIE-plug-in spatborden kunnen naar wens worden bevestigd of verwijderd. Het bagagerek is als accessoire verkrijgbaar. De PUKY CYKE 24-8 Active is verkrijgbaar in de moderne kleur frisblauw.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
CYKE 24-8 Alu light Active Kinderfiets Blauw