De E-Chopper

DE INTRODUCTIE VAN DE SPYDER WHEELZ E-CHOPPER 2.3

Spyder Wheelz heeft in de afgelopen periode met verschillende producenten een aantal belangrijke overeenkomsten gesloten. Het eerste resultaat van die directe samenwerking is toch wel het verbeterde voertuig: de Spyder Wheelz E-Chopper 2.3. De 2.3 versie is ontstaan vanuit technische innovaties en de feed-back van hun partners. Zij zijn de enige partij in Europa die het aankomende seizoen een exclusief voertuig op de markt brengt dat is ontworpen voor intensief gebruik.

WE HEBBEN NOG EEN MOOIE WEG TE GAAN!

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange of korte ritten, voor je het weet ben je op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen letterlijk op vooruit.

BETTER SAFE THAN SORRY!

Je moet van goeden huize komen. Jouw E-Chopper is bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met je afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw E-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid en een geblokkeerd achterwiel om verplaatsing te voorkomen. Het kost de boef al snel te veel moeite en wordt het is al snel duidelijk: handjes thuis.

test

abcd

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x