Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

De E-Chopper

DE INTRODUCTIE VAN DE SPYDER WHEELZ E-CHOPPER 2.3

Spyder Wheelz heeft in de afgelopen periode met verschillende producenten een aantal belangrijke overeenkomsten gesloten. Het eerste resultaat van die directe samenwerking is toch wel het verbeterde voertuig: de Spyder Wheelz E-Chopper 2.3. De 2.3 versie is ontstaan vanuit technische innovaties en de feed-back van hun partners. Zij zijn de enige partij in Europa die het aankomende seizoen een exclusief voertuig op de markt brengt dat is ontworpen voor intensief gebruik.

Milieuvriendelijk

Subsidies & leasing

Fun

Geluidsarm

Geen helmplicht

Wat is een E-Chopper?

Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets. Bij een chopper denk je natuurlijk al snel aan een Harley Davidson motor, maar toch is de e-chopper een heel ander voertuig. De e-chopper is wel gebaseerd op het model van de Amerikaanse motorfiets, ook de chassis is gebouwd in de stijl van de traditionele chopper. Het voertuig is voorzien van de nodige veiligheidsaspecten, waaronder spiegels, sterke schrijfremmen, verlichting, knipperlichten, en stuur- en accusloten. Ook is het voertuig voorzien van een universele telefoonhouder met usb aansluiting, hiermee heb je altijd je GPS systeem en je favoriete muziek mee tijdens een rondje toeren.

Activiteiten

Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor een uitje? Wij verhuren de E-choppers van Spyder Wheelz! Het huren van een e-chopper is een leuke activiteit voor een uitje met je vrienden, collega’s of met je familie. De e-choppers hebben een bereik van 70 kilometer en een snelheid van 25 kilometer per uur. Met de e-chopper kun je soepel en geruisloos de omgeving verkennen, ze trekken stevig op en zijn gemakkelijk te besturen. Het is een mooie ervaring om ontspannen achter het stuur te zitten, en al kletsend te genieten van de binnenstad of de natuur in jou omgeving. Om de e-chopper te mogen besturen dien je minimaal 16 jaar oud te zijn, en in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs. Het is verplicht om deze bij je te hebben.

Ervaring

Het rijden op een e-chopper is een bijzondere en leuke ervaring. Zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai zit je ontspannen achter het stuur van de e-chopper. Met de e-chopper trek je stevig op, zo kun je de weg soepel en geruisloos verkennen. De e-chopper is gemaakt voor zowel lange ritten als korte ritten, en de plaats van bestemming heb je binnen no-time bereikt. De E-Chopper is zeker ook geschikt om in te zetten voor bedrijfsuitjes, een vrijgezellentocht, een open dag of als de E-Chopper tour.

Knipperlichten

Knipperlichten

Accu

20 Ah batterijen met een actieradius van 70 kilometer

Double seat

Double seat

Spiegels

Geleverd inclusief spiegels

Remhendels

EURO 4 NORM
Wegrijonderbreking op de remhendels

Power charger

5 Ah Smart Power Charger uitgevoerd in een aluminum behuizing met ingebouwde coolers ter voorkoming van oververhitting en een eigen trendy design duo sit.

Stepjes

Voetsteun voor passagier

Alarm klasse 3

Alarm klasse 3 op afstandsbediening

Telefoonhouder

Telefoonhouder met USB charger

Stuurslot

Stuurslot

Zij reflectoren

EURO 4 NORM Zij Reflectoren

Koplamp

Halogeen koplamp met stads / grootlicht optie

Spatbord support

Spatbord support

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x