Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Elektrische damesfietsen

Sorteren op:

De Vogue Premium met 7 versnellingen en qua design gericht voor zowel vrouwen als mannen, is een moderne uitvoering van de e-bike. Deze elektrische fiets heeft een echt premium-uiterlijk.
€1.449,00
De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de QWIC Premium MN7 tot een zeer comfortabele elektrische fiets.
€2.599,00
Door de moderne, stoere uitstraling gecombineerd met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten zijn dit de meest ideale e-bikes in zijn prijsklasse.
€2.549,00
De Vogue Basic is een stabiele en comfortabel e-bike, geschikt voor frequent gebruik. Dit is een ideaal instapmodel voor de nieuwe e-bike gebruiker.
€1.199,00
De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de QWIC Premium MN7c tot een zeer comfortabele elektrische fiets.
€2.549,00
Deze damesfiets met voorwielmotor is geschikt voor de stadsomgeving. De Urban FN7 is voorzien van hydrolische schijfremmen waardoor je goed kunt anticiperen op de drukte in de stad.
€2.099,00
De Premium MN7 VV is het instapmodel van de luxere Premium MN7 HS11 en is zeer geschikt voor de korte en middellange afstanden. Uitgevoerd met prijswinnende Bafang middenmotor
€2.249,00
De E-YOYA is een hippe e-bike voor dagelijks gebruik. Met een lage instap voor extra comfort, verkrijgbaar in twee kleuren.
€1.499,00
De Premium i is bij uitstek een e-bike voor de fietser met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De nieuwe Premium i Serie valt op vanwege de luxe uitstraling en de volledig in het frame geïntegreerde accu.
€2.899,00
Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren.
€1.385,00
De Cortina E-Blau bewijst dat functioneel en design goed samen gaan. Met deze superstrakke en stoere e-bike mag je gezien worden op de weg!
€2.355,00
De imgae3.B is uitgerust met een Bosch Performance middenmotor. Deze motor is geruisloos en geeft je een nauwkeurige en dynamische ondersteuning.
€3.299,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x