Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Voorwielmotor

Sorteren op:

De Vogue Basic is een stabiele en comfortabel e-bike, geschikt voor frequent gebruik. Dit is een ideaal instapmodel voor de nieuwe e-bike gebruiker.
€1.199,00
De Vogue Premium met 7 versnellingen en qua design gericht voor zowel vrouwen als mannen, is een moderne uitvoering van de e-bike. Deze elektrische fiets heeft een echt premium-uiterlijk.
€1.449,00
Deze damesfiets met voorwielmotor is geschikt voor de stadsomgeving. De Urban FN7 is voorzien van hydrolische schijfremmen waardoor je goed kunt anticiperen op de drukte in de stad.
€2.099,00
De E-YOYA is een hippe e-bike voor dagelijks gebruik. Met een lage instap voor extra comfort, verkrijgbaar in twee kleuren.
€1.499,00
Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren.
€1.385,00
De Vogue Mestengo is een stevige, betrouwbare en betaalbare e-bike. In het design is rekening gehouden met de belangrijkste details. De Shimano 8 speed versnellingen geven je veelzijdige opties om te schakelen in je ondersteuning tijdens het fietsen.
€1.589,00
Voor papa's, mama's, opa's, oma's... voor iedereen die er graag op uit trekt met de kids, is er de Cortina E-U4 Transport Family.
€1.755,00
De E-YOYA is een hippe e-bike voor dagelijks gebruik. Met een lage instap voor extra comfort, verkrijgbaar in twee kleuren.
€1.399,00
De fiets waar Cortina bekend mee is geworden, maar dan elektrisch. De Cortina E-U4 Transport combineert de looks van de bekende transportfiets met het comfort van een krachtige voorwielmotor. Een win-win!
€1.615,00
Ben je op zoek naar een mooie, krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-Foss vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren.
€1.640,00
E-volution 28 inch Elektrische fietsen van Popal.
€2.016,00
De E-YOYA Plus is een hippe e-bike voor dagelijks gebruik, maar door het comfortabele zadel en handvatten ook erg geschikt voor langere afstanden!
€1.599,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x