ES Master V20 Fatbike

Op voorraad
Aanbiedingsprijs 1.249,- Prijs 1.495,-
Alleen online
1 tot 3 werkdagen
1 tot 3 werkdagen
Black friday Deal

Maak kennis met de ESMASTER V20 Custom COLORS! Deze robuuste fiets met 20 inch 4.0 banden is speciaal ontworpen voor avontuurlijke ritten op zachte en oneffen oppervlakken zoals zand, sneeuw, modder en rotsachtig terrein.

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Maak kennis met de ESMASTER V20 Custom COLORS! Deze robuuste fiets met 20 inch 4.0 banden is speciaal ontworpen voor avontuurlijke ritten op zachte en oneffen oppervlakken zoals zand, sneeuw, modder en rotsachtig terrein. Met de grote banden geniet je van uitstekende tractie en stabiliteit, waardoor je moeiteloos obstakels kunt overwinnen.

De V20 is uitgerust met voor- en achterlichten voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker of bij slecht weer. En dat is nog niet alles! Dankzij het custom zadel en het extra achterzitje voor 3 personen kun je nu samen met je vrienden of familie genieten van spannende avonturen.

Met de achtervering geniet je van extra comfort en demping tijdens het rijden over hobbelig terrein. Perfect voor langere afstanden zonder vermoeidheid!

De krachtige 48 Volt, 15 AH batterij zorgt voor voldoende vermogen en heeft een bereik van 60 tot 80 kilometer, afhankelijk van de snelheid, het terrein en het gebruik van de motorondersteuning.

Kortom, de ESMASTER V20 met custom zadel en extra achterzitje voor 3 personen is de ideale keuze voor off-road liefhebbers die comfortabel en veilig willen rijden, ongeacht het terrein.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
ES Master V20 Fatbike