Fietsen

Sorteer op:

Daily Dutch 28 inch Herenfietsen Mat-zwart van Popal
€540,00
De Cortina U4 mini Transportfiets is de ideale fiets om langere afstanden en ritjes naar school en te fietsen.
€379,00
De moederfiets in een moderne verpakking!In bruikbaarheid is de La Dolce Vita volledig afgestemd op het prettig vervoeren van kinderen, dit zie je terug in het verlengde frame, de ruimte bij het voorzitje en de stabiele Hopper dubbele poot standaard.
€679,00
U1 H56 Deep Green Matt RB7 van Cortina. Verkrijgbaar in tijdloze kleuren, zonder toeters maar wel met een bel!
€479,00
Aanbieding
De Brave is een sterke stadsfiets en daardoor prima geschikt als schoolfiets en voor gebruik rond om het huis. Kenmerkend zijn de stalen spatborden met massieve 5mm stangen, de dikke spaken en het fijn zittende Witch zadel.
€449,00 €389,00
De Alpina Trial vraagt om nieuwe avonturen! Wat direct opvalt aan deze fiets is het stoere design, een gave mountainbike-look. Het frame is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht, maar wel ijzersterk.
€359,00
De Cortina U4 mini Transportfiets is de ideale fiets om langere afstanden en ritjes naar school en te fietsen.
€479,00
Daily Dutch 28 inch Damesfietsen Mat-zwart van Popal
€540,00
Los van de mooie looks is deze fiets uiteraard ook voorzien van alle functionele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard en is hij te verkrijgen in een variant met 7 versnellingen.
€630,00
Deze sportieve fiets heeft een strak design door de geïntegreerde verlichting, het slank vormgegeven frame en weggewerkte kabels.
€899,00
De Cortina Foss is de ideale lichte stadsfiets voor dagelijkse ritjes naar school of werk. Dankzij het bijzondere frame valt de Cortina Foss op in ieder fietsenrek, verkrijgbaar in frisse kleuren en met 7 versnellingen.
€599,00
De robuuste U4 RAW-familie is uitgebreid met de kleur Black Gold. Een stoere matzwarte fiets voor dames en heren met een sprankje goud erin en een stoere tag op het frame
€741,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x