Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Driewielers

Sorteren op:

De Wishbone bike Recycled, een kunststof 3-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind.
€198,00
De Wishbone reclycled loopfiets 2 in 1De Wishbone Bike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met kinderen in hun ontwikkeling mee.
€179,00
De Wishbonebike, een houten 3-in-1 loopfiets die meegroeit een kind.
€188,00
De Winther driewieler met laadbak. Een mooi uitgevoerde driewieler met als extraatje een handige laadbak. Kies je voor het assortiment van Winther, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid.
€109,95
PUKYLINO is een klassiek instapmodel dat al door kinderen kan worden gebruikt die nog maar net hebben geleerd te lopen.
€40,45
De speel- en leerdriewieler! Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar of 80 cm. in lengte.
€67,95
De PUKYmoto is een ergonomisch ontworpen kindervoertuig dat fungeert als tussenstap tussen een vierwielig loopvoertuig en een tweewielige loopfiets.
€60,95
De Puky Wutsch biedt kleine kinderen, die al lopen kunnen, een spannende mogelijkheid hun evenwicht te oefenen en loopbewegingen in coördinatie met de eerste stuurbewegingen te trainen. 
€50,95
My first Puky, de eerste stap van de loopauto naar de loopfiets. De PUKY Wutch is handig voor kleine kinderen, die al kunnen lopen, om hun evenwicht spelenderwijs te trainen en de coördinatie tussen loop- en stuurbewegingen te oefenen.
€50,95
Race het plein over met deze driewieler. Deze driewieler maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€179,00
Een duodriewieler waarop 2 kinderen kunnen zitten.
€219,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x