Webwinkel geopend | klantenservice dinsdag t/m zaterdag | winkel dinsdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Meisjesfietsen

Sorteer op:

Lichtgewicht en veelzijdig. Het aluminium frame van de Wahoo is sterk en duurzaam, maar toch zo licht dat kinderen de fiets eenvoudig onder controle kunnen houden.
€469,00
De Cortina U4 mini Transportfiets is de ideale fiets om langere afstanden en ritjes naar school en te fietsen.
€379,00
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In de gave kleur roze met witte accenten. Door de lage instap is het een perfecte kinderfiets om fietsen echt goed onder de knie te krijgen.
€159,00
Op een Alpina Cargo jongensfiets kun je gemakkelijk van alles meenemen.
Het zijn stevige transportfietsen met een dubbele bovenbuis en een handige voor- en achterdrager.
verkrijgbaar in 16, 18 en 20 Inch.
€152,95
De Alpina Girlpower is speciaal ontwikkeld voor stoere meisjes. Door het gebruik van felle en hippe kleurtjes val je goed op tussen de andere fietsers.
€308,00
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 6 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€359,95
Voor het eerst fietsen zonder zijwieltjes? Dat kan met de Alpina Ocean! Deze damesfiets is van aluminium en dus lekker licht van gewicht.
€289,00
De 26 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub. Verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren, met 3 versnellingen.
€309,00
Er is niets zo leuk als een familie-uitstapje op de trails en de Roscoe is de ideale kinderfiets om geweldige herinneringen te creëren. Het is geen verkleinde fiets voor volwassenen - hij is volledig vanaf een blanco blad ontworpen voor kinderen en gebouw
€499,00
De Cortina U4 mini Transportfiets is de ideale fiets om langere afstanden en ritjes naar school en te fietsen.
€379,00
Is jouw dochter een kleine fashionista? De Alpina Mood is een splinternieuw model voor modebewuste meiden. De Alpina Mood is dé fiets voor grote hippe meiden! Aan alle details is gedacht.
€399,00
De chiX steel 3-S is een goede en stevige 24 inch fiets dat het StVZO label heeft, wat betekent dat de fiets 100% verkeersveilig is.
€344,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x