Qwic Premium I MN8C+ elektrische herenfiets

Op voorraad
2.949,-
Alleen online
1 tot 5 werkdagen
1 tot 5 werkdagen
De Premium MN8C+ is één van de meest luxe e-bikes binnen de Qwic Premium serie. Als je op zoek bent naar een luxe en sportieve e-bike, is de Premium MN8C+ de ideale elektrische fiets.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Qwic Premium I MN8C+ elektrische herenfiets 54 (L)

Prachtige innovatie: de fietsaccu verhuist voor het eerst van de bagagedrager naar het frame.
De Premium i Serie valt naast de luxe uitstraling vooral op door de innovatieve e-bike accu in frame integratie. De Premium i fietsen zijn gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Deze QWIC serie bestaat uit verschillende modellen die naast de mooi geïntegreerde accu, elk uitgevoerd zijn met de hoogwaardige standaardspecificaties die elke Premium fiets hoort te hebben. Welke van deze 5 uitvoeringen het best aan iemands eisen voldoet, hangt af van de gewenste motorkracht, versnellingssysteem, sensor, overbrenging en display.

Specificaties Premium i Serie
Accu |
 Bij de Premium i Serie is de e-bike accu in frame geïntegreerd. Deze is zodanig weggewerkt, dat deze haast niet zichtbaar is. De verplaatsing van de accu op de bagagedrager naar het frame van de fiets zorgt bovendien voor een betere gewichtsverdeling. Ondanks dat de accu zich in het frame bevindt, en hierdoor compacter is, is er een behoorlijke accu-upgrade mogelijk. Standaard komen Premium i e-bikes met 400Wh, deze kan vervangen worden door een accu van maar liefst 540 Wh.

Motor | De Premium i Serie is uitgevoerd met de alom geprezen Bafang middenmotor: zowel de Bafang M300 motor als de Bafang M420 variant. De M300 beschikt over een een rotatiesensor voor de minste inspanning. De Bafang M420 komt met een kracht- en rotatiesensor, wat zorgt voor een meer natuurlijke rijervaring.

Versnelling | QWIC koos tijdens het ontwerp van de Premium i Serie voor zowel een naafversnelling als een derailleurversnelling. De versnelling met naaf zorgt voor het grootste gemak, maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment te schakelen en heeft daarnaast weining onderhoud nodig. Kies je voor een derailleurversnelling, dan kies je voor een betrouwbare en sportieve versnelling.

Aandrijving | Verkies je een e-bike met riemaandrijving, dan raden we jou de Premium i MN7+ Belt aan. Dit type aandrijving is aan weinig slijtage onderhevig, fietst erg soepel, behoeft niet veel onderhoud en zorgt ervoor dat er geen kettingkast nodig is.

Comfortabel, praktisch en chic
Premium i e-bikes zijn echte lifestyle fietsen en bieden een enorme toegevoegde waarde in dagelijkse routines. Deze uiterst comfortabele elektrische fietsen zijn ontworpen voor stedelijk gebruik, maar lenen zich ook uitermate voor gezellige en korte tripjes richting platteland.

E-bikes uit de Premium i Serie zijn zeer betrouwbaar, stabiel en onderhoudsvriendelijk. Met een elegante rechte zithouding, verende voorvork en een uiterst comfortabel zadel voel je je haast zweven over de stoepranden en hellingen.

Woon-werkverkeer, uitjes met de familie of een stapje in de wereld zetten, jouw Premium i e-bike brengt je veilig, vrij en snel van punt A naar B.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Qwic Premium I MN8C+ elektrische herenfiets