Urban Arrow Regentent Essential

Op voorraad
209,-
1 tot 3 werkdagen
Met de regentent Raincover Essential bescherm je je kinderen en trotseer je alle weersomstandigheden vol vertrouwen. Geschikt voor de Urban Arrow Family bakfiets
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Hoezo buienradar?

Ga je boodschappen doen of op bezoek bij vrienden, dan kun je vaak wel wachten tot een bui voorbij is. Toch maakt iedere ouder wel eens een ritje door de stromende regen.

Richting school, kinderopvang, sportclub of vriendjes bijvoorbeeld. Daar lig jij gelukkig niet meer wakker van. Want met de Raincover Essential bescherm je je kinderen en trotseer je alle weersomstandigheden vol vertrouwen.

Compleet pakket

Met een Urban Arrow raincover weet je zeker dat je kinderen goed zitten. Natuurlijk staat veiligheid op één. Dus ze kunnen de regenhuif niet van binnen openmaken. Is je jongste nog te klein voor het bankje? Onder de Raincover Essential is er gedacht aan voldoende ruimte voor een Maxi-Cosi, die je vast kan klikken in de speciale Maxi-Cosi adapter. De mesh-achterkant van de Essential zorgt voor goede ventilatie en houdt bovendien insecten buiten. Verder ook nog mooi meegenomen: wanneer er zonniger tijden aanbreken, berg je de Raincover Essential eenvoudig op in de bijgeleverde hoes.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

De Raincover Essential heeft doorzichtige vensters aan alle kantenJe passagiers kunnen onderweg dus altijd lekker rondkijken. En dankzij het transparante scherm op de bovenkant hou jij je kroost ook gemakkelijk in de gaten. Voor andere weggebruikers zijn jullie overdag, maar vooral in de nacht extra goed te zien, want onze nieuwste raincovers hebben reflectiestrips op verschillende punten.

Altijd in ontwikkeling

Net als jouw kids is deze regenhuif vanaf dag één eigenlijk onmisbaar. Niet zo gek natuurlijk, want niets in Nederland is zo veranderlijk als het weer. Je wil die mini-passagiers natuurlijk wel het liefst droog van A naar B brengen. Daarom haalden we alles uit de kast om onze oude, vertrouwde regenhuif een welverdiende update te geven.

De Raincover Essential is daarvan één van de resultaten. We hebben er namelijk maar gelijk een dubbele update van gemaakt. Want zeg nou zelf.. Wie vindt een broertje of zusje nou niet leuk?! De Essential is een duurzame, stevige en veilige cover, met een tijdloos design én een vriendelijk prijskaartje. Wil je meer ruimte voorin en wat extra slimme details? Dan biedt de Raincover PLUS je net dat beetje extra.

 

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Urban Arrow Regentent Essential