Excellent Stadsfiets 28 inch meisjesfiets zwart

Niet op voorraad
307,-
niet meer leverbaar

De Volare Excellent, werkelijk een topkwaliteit meidenfiets met een modern design. Voorzien van een kwaliteitsvoordrager, superdeluxe kettingkast en mintgroene kleuraccenten.

  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De Volare Excellent, werkelijk een topkwaliteit meidenfiets met een modern design. Voorzien van een kwaliteitsvoordrager, superdeluxe kettingkast en mintgroene kleuraccenten. Deze meidenfiets heeft een compleet nieuw ontworpen zeer stevige bagagedrager met snelbinder en extra opgeblazen frame. Shimano Nexus met 3 versnellingen, luxe heerlijke handgrepen, kwaliteit verend zadel, kwaliteits Thune Goal bracket, alle schroeven, bouten en spaaknipels van rvs, waterlabel stickers en Innova kwaliteits buitenbanden. De fiets beschikt over voor- en achterlicht op batterij, slot en een kwaliteitsstandaard van aluminium. De fiets heeft zowel een handrem als een terugtraprem.

 

Aan elk detail is gedacht. Extra kwaliteit in o.a. de onderdelen: Prowheel crankset aluminium arm, oversized voorframe, oversized voorvork, Zoom aluminium stuurpen, Zoom stuur, aluminium velgen, kettingspanners en Innova kwaliteitsbanden met reflectie, en alles in de moderne kleur mintgroen. Op deze fiets wil iedere meid naar school fietsen. Hoge kwaliteit voor een lage prijs, en voor 95% afgemonteerd dus bijna fietsklaar!

 

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Excellent Stadsfiets 28 inch meisjesfiets zwart