Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

EXIT

Sorteren op:

Geen zin om te tillen? Met de EXIT Spider skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B met je Spider skelter.
€69,00
Spider skelter van EXIT. Mooie skelter om een leuke race mee te houden.
€174,00
EXIT Spider Race skelter voor kinderen van 3-8 jaar.Maak de blits in de straat met de Exit Spider skelter. Het heeft een stevig sportstuur,een coole spoiler en echte knipperlichten en koplampen die je bedient vanaf het dashboard.
€205,00
De Triker Pro 100 is het parade paard binnen de Triker familie.
€329,00
Met zijn functionaliteit en stoere look maakt de Foxy Green aanhangwagen EXIT skelters helemaal compleet!
€59,00
Mooie witte aanhanger voor achter de foxy skelter. Deze stoere aanhanger maakt jouw skelter compleet.
€59,00
Deze stoere aanhanger maakt jouw skelter compleet. Word een échte chauffeur en vervoer allerlei spullen van A naar B.
€59,00
Geen zin om te tillen? Met de EXIT Spider skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B met je Spider skelter.
€69,00
Leuke aanhanger om mee te rijden. Alles vervoeren wat je maar wilt!
€69,00
Met de EXIT Spider Expedition maak je eenvoudig kleine bochten en race je razendsnel over straat. De EXIT Spider Expedition is een stoere donkergroene skelter voor kinderen van 3 -8 jaar.Inclusief gratis veiligheidsvlag
€217,00
Ga off-road, trek je safari-outfit aan en scheur over de ruwste terreinen met de Foxy Expedition!De EXIT Foxy Expedition is een stoere donkergroene skelter voor kinderen van 2 - 5 jaar.
€118,00
Nieuw, de EXIT Foxy skelter Club. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo kunnen ook de kleintjes al lekker buiten spelen en door de bochten scheuren en crossen.
€98,00

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs
uitdaagt om buiten te spelen!

EXIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen we door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat ons speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden we op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x