Over ons

Welkom bij Bikesland- nieuw, verrassend en veelzijdig.

Bikesland staat voor mobiliteit – het alternatief voor de auto. Bij Bikesland vind je een ruime collectie bak(fietsen) in alle soorten en maten. Je kunt niet alleen online bestellen, maar wij hebben ook een groot Experience center waar je alle modellen kunt bekijken én uitproberen! Om je te helpen hebben we een deskundig team klaarstaan. Zij denken met je mee en geven eerlijk advies op maat, zodat jij volledig tevreden bent met je aankoop. Ook als het gaat om de oplossing van het vervoer van je zakelijke goederen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je fiets zo snel mogelijk rijklaar gemaakt wordt. We hebben een werkplaats waar we vakkundig reparaties uitvoeren en advies geven. Van kinderzitjes en fietsdragers tot onderdelen. Voor accessoires ben je bij ons ook aan het juiste adres: ruime keus in goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Kortom: alles wat je zoekt, vind je bij Bikesland.

Ruim assortiment

Bikesland is er voor iedereen. We hebben een groot assortiment aan fietsen voor elk wat wils. Voor gezinnen hebben we bakfietsen, kinderfietsen en driewielers. Voor zakelijk verkeer leveren we business bikes, elektrische fietsen en steps, vouwfietsen en professioneel rijdend materiaal. In je vrije tijd wil je misschien graag op pad op een sportieve fiets, of gebruik je liever een stadsfiets waarmee je alle kanten op kunt? Wij hebben allerlei soorten en maten op voorraad, zodat je kunt kijken, voelen, proberen en ervaren. Daarnaast kun je je fiets completeren met veilige zitjes of mooie en handige accessoires: in onze (web)winkel kun je in één keer klaar zijn voor een fiets die helemaal naar jouw wens is.

We helpen je graag op weg!

Kinderfietsen en bakfietsen

Als je op zoek bent naar een step, loopfiets, peuterfiets of kinderfiets ben je bij Bikesland aan het juiste adres. We hebben verschillende jongens- en meisjesfietsen, van 10 tot 26 inch. In verschillende merken en prijsklassen, maar allemaal van goede kwaliteit.

Heb je liever iets met meer dan twee wielen – een driewieler, loopauto, trapauto of skelter? Gegarandeerd vind je bij ons het exemplaar dat het beste bij jou past! Om vaders en moeders blij te maken hebben we genoeg keus in bolderwagens en bakfietsen. Zo kun je alles en iedereen veilig en comfortabel vervoeren. In ons experience center in Kampen staan altijd 12 bakfietsen gepresenteerd, zodat je kunt ervaren hoe het is om met de verschillende modellen te fietsen.

Topmodellen van premiummerken: Urban Arrow, Bakfiets.nl, Bimas, Carqon, Bergamont, Winther Bike, Vogue, Troy en Cangoo. Immers, ieder merk en model heeft weer zijn specifieke eigenschappen. Zodoende is het belangrijk om meerdere bakfietsen te testen, zodat je weet wat je ervaart en wat het beste bij je past. En dat met onze jarenlange kennis van bakfietsen.

Kom gerust eens voelen en ervaren hoe het is om op jouw favoriete bakfiets te rijden!

Gemak of uitproberen?

Houd je van het gemak van online bestellen? Wil je graag genoeg informatie om een goede keuze te maken en dan voor een scherpe prijs je fiets thuisbezorgd krijgen? Of wil je graag de verschillende opties uitproberen en bij een bak koffie de mogelijkheden doorspreken met een specialist?

Voor beide kun je terecht bij Bikesland. Online een overzichtelijke webwinkel waarin je goed geïnformeerd je keuze kunt maken, in Kampen een mooi Experience center met een deskundig team, ruim assortiment en voldoende gratis parkeerplaatsen. Je vindt ons aan de N50, vlak bij de afrit Kampen. Ons Experience center is bijna 1000m² groot, dus hier bekijk je alle (bak)fietsen, skelters, steppen en driewielers op je gemak. We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Je fiets wordt zo snel mogelijk rijklaar gemaakt, zodat je direct op pad kunt om te genieten van de buitenlucht!

Duurzame keuzes

We gaan steeds bewuster om met onze mobiliteit. Voordat we de auto pakken, vragen we ons af: is er ook een alternatief?

Fietsen is niet altijd een mogelijkheid - als de afstanden erg groot zijn bijvoorbeeld, of als je kinderen moet vervoeren. Maar je kunt wél je actieradius vergroten met een elektrische fiets. Of je kunt de kinderen vervoeren in een (elektrische) bakfiets. Daardoor kan de auto misschien vaker blijven staan, geniet je zelf van het buiten zijn en blijf je fitter.

Met de auto stop je voor de deur van je bestemming, het openbaar vervoer is vaak wat lastiger vanwege vaste stations / haltes. Maar wat als je makkelijk een vouwfiets mee kunt nemen in de trein? Of als je een elektrische step hebt waarmee je het laatste stukje naar je bestemming kunt afleggen? Dan zou de trein opeens een veel aantrekkelijkere optie worden.

Informeer eens naar de mogelijkheden, voor een advies op maat voor jouw mobiliteit. Want wij hebben alle opties in huis en denken graag met je mee.

Zakelijke transportfietsen

De wereld van de bakfietsen is uitgebreider dan je denkt! Niet alleen zijn bakfietsen perfect voor gezinnen om kinderen en spullen te vervoeren. Ook voor bedrijven kan het de perfecte oplossing zijn om over te stappen op een elektrische transportfiets. Met een transportfiets kom je op plekken waar je met een bestelbusje alleen maar van kunt dromen. Bovendien zijn er weinig beperkingen aan wat je kunt vervoeren: er zijn modellen die kunnen concurreren met een kleine bestelbus.

Als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt, is een elektrische transportfiets natuurlijk de beste keus. Je hebt geen CO²-uitstoot dus je draagt bij aan een schonere en stillere omgeving. Bovendien zijn voor het produceren van een transportfiets minder materialen nodig dan voor een auto.

Bij Bikesland zijn we blij met deze ontwikkeling, want wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en hebben we voor iedereen een pasklaar advies. Bovendien kunnen wij vanuit onze servicewerkplaats veel voor je betekenen wat betreft het onderhoud van jouw transport- of bakfiets(en). Zo kun je zonder zorgen je bakfiets gebruiken en nemen wij de service en het onderhoud op ons. Daarbij hebben we in de regio Kampen/IJsselmuiden een gratis haal- en brengservice – puur gemak dus.

Voor zakelijke transportfietsen bestaan er talloze subsidies, zowel op regionaal als landelijk niveau. Er zijn subsidies voor bedrijven, gastouders en kinderopvang waardoor het zeer aantrekkelijk is om een zakelijke transportfiets aan te schaffen.

Kom gerust eens overleggen over de mogelijkheden en onze modellen bekijken en uitproberen!

Bedrijfsfietsen

Bikesland is er voor je bedrijf en personeel.

Wil je een fiets met je logo erop, zodat je met je vervoermiddel op steeds verschillende plekken in de stad reclame kunt maken? Of heb je bepaalde wensen voor het vervoeren van producten? Misschien wil je graag je medewerkers stimuleren om de fiets te gebruiken (en van fiscaal voordeel laten profiteren)? Of wil je graag fietsen verhuren of een leenfiets ter beschikking stellen aan je klanten?

In alle gevallen kunnen we met je meedenken en een passend advies geven.

Bikesland is parnter van Lease a Bike en Hellorider. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een Fietspland (Fiscfree) of een fiesplan via je werkgever.

Service

Bij Bikesland hebben we een eigen servicewerkplaats met ervaren fietsmonteurs. We kunnen je nieuwe fiets dus snel rijklaar maken.

Daarnaast zorgen wij voor onderhoud en reparatie.

We hebben een gratis haal- en brengservice binnen de regio Kampen/IJsselmuiden. Dat scheelt veel tijd en moeite.

Liever een keer een bakfiets thuis uitproberen? We komen graag naar je toe. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Elektrische steps

Elektrische steps zullen steeds vaker te zien zijn in het straatbeeld. Een elektrische step is veelzijdig in gebruik: een elektrische step is er voor woon-werkverkeer, maar ook voor recreatief gebruik. Neem hem mee in de auto of camper. Vaak is de step gemakkelijk mee te nemen in de kofferbak. Bikesland is trotse dealer van een aantal premium merken steps, hierin zijn wij toonaangevend binnen de regio.

Professioneel gebruik

Skelters, driewielers en bolderwagens zijn fantastisch speelgoed: ze stimuleren de fantasie van kinderen en laten ze op een ongedwongen manier bewegen. Daarom is het rijdend speelgoed vaak te vinden op scholen, kinderdagverblijven en campings. Bikesland weet wat kwaliteit is en kan als geen ander adviseren over de keuze van rijdend speelgoed. Wij zijn op de hoogte van het aanbod en hebben ervaring met het onderhoud. Wij kunnen dus ondersteunen in de aanschaf, promotie en/of service en onderhoud. Of het nu gaat om familiefietsen, skelters of steps: Bikesland is de aangewezen partner om te helpen.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment