Werkplaats

Bikesland is niet alleen een winkel, wij zijn ook de specialist in het onderhoud en de reparatie van fietsen. Of het nu gaat om een elektrische damesfiets of een bakfiets, onze fietsmonteurs staan voor je klaar.

Wij weten hoe belangrijk het is dat je fiets optimaal functioneert. Is er een mankement dat snel verholpen moet worden, kleine reparaties worden zo snel mogelijk opgepakt.

Ricardo aan het woord:
Wij onderhouden en repareren elk type fiets. De klant is koning. Wij zetten graag onze kwaliteit, vakmanschap, advies en service in om jou optimaal van dienst te zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

De werkplaats neemt bij Bikesland een belangrijke plaats in. Onderhoudsbeurten voor een bakfiets, kinderfiets, e-bike, stadsfiets of sportieve fiets, geen reparatie is te complex voor ons.

Binnen de werkplaats is de computer een belangrijk middel. Via software kunnen we alle gegevens van een specifieke fiets uitlezen en eventueel herschrijven of vernieuwen. Om dit goed te kunnen doen, volgen wij scholing en bezoeken cursussen. Zo blijft onze kennis van elektrische fietsen up to date!

Tijdig onderhoud

Uit onze ervaring blijkt dat met elektrische fietsen grotere afstanden gereden worden. Ook pakken we vaker de fiets. Tijdig onderhoud is bij e-bikes dan ook belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in alle type fietsen. Ook voor de bakfiets ben je bij Bikesland aan het juiste adres.

Als Bikesland vinden we het belangrijk dat je fiets voor je klaarstaat. Betrouwbaar en veilig de weg op. Onze fietsmonteurs zijn allround als het om fietsen gaat. Voor alle type fietsen kun je bij Bikesland terecht. Kinderfietsen, stadsfietsen, e-bikes, bakfietsen en sportieve fietsen. Bij sportieve fietsen kun je denken aan wielrennersfietsen of mountainbikes.

Onderhoud fietsen vanuit een fietsplan en/of lease

Bij Bikesland kun je ook terecht wanneer je een fiets middels een fietsplan of via een leaecontract hebt aangeschaft. Wij werken samen met de ANWB, Hellorider, Lease a Bike, Fietslease en Fiscfree. 

Ophaal- en brengservice

Je fiets door ons laten ophalen en weer laten bezorgen? Dat is mogelijk. De prijs voor het ophalen en bezorgen van een reparatiefiets is afhankelijk van meerdere factoren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over het transport, de planning en andere vragen omtrent de werkplaats.

 

 

Tarieven
  Eerste beurt (binnen 3 maanden) Basis beurt Deluxe beurt
Kinderfiets €20,-   €30,-      €55,-    
Stadsfiets €25,-       €35,-       €75,-  
Sportfiets €37,50    €45,-      €95,-    
E-bike €37,50   €50,-      €85,-  
E-Bakfiets  €40,- €57,50  €100,-   
       

 

De vermelde prijzen voor onderhoudsbeurten zijn exclusief materiaal. 

na het maken van een afspraak is de actie geldig tot en met 28 februari.

 
 
 
 
 
 
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment