Elektrische bakfiets huren regio Kampen

 

Bent u al van plan om een bakfiets te huren?

Maak kennis met de bakfiets gemakkelijk wendbaar door al het verkeer. Geen lange files maar uren lang plezier. Van A na B met plezier. Het huren van een elektrische bakfiets is een uitstekende manier om met de kinderen op pad te gaan. Ook is het een goed alternatief inplaats van het huren van een bestelauto of bakwagen. Zo kun je voor bijvoorbeeld een verhuizing gemakkelijk en snel spullen verplaatsen over korte afstanden. Milieuvriendelijk, goedkoper en vaak ook nog sneller! Of lijkt het je leuk om te ontdekken of een bakfiets iets is als dagelijks vervoer. Plan een rit en ondek het gemak! 

Wij verhuren momenteel twee bakfietsen van het A segment, dan weet je zeker dat van alle gemakken bent voorzien!

Je hebt bij ons de keuze uit de Urban Arrow en de Carqon Cruise. Beide Fietsen zijn uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen. De elektrische bakfiesen zijn inzetbaar voor verschillende taken. 
met onze Urban Arrow kun je ervan uit gaan minimaal 40 km range hebt. In deze bakfiets kunnen gemiddeld gezien 3 kinderen in kwijt. Je kunt er ook als optie een Maxi Cosi adapter bij nemen of een huif.

Ook hebben wij een Carqon Cruise beschikbaar deze elektrische bakfiets is net iets beter uitgerust. De Carqon Cruise heeft een zwaardere accu hierdoor heb je een gemiddelde range van 60 to 100 km. Deze elektrische bakfiets is ook uitgerust met een dempende voorvork, riemaandrijving en de sterkste Bosch motor. Deze bakfiets is ook uit te breiden met een Maxi Cosi adapter en een extra huif.

Tarieven voor het huren van een elektrische bakfiets

Wij hanteren een vaste lage prijs voor het huren van een elektrische bakfiets.

  • Je kunt al een bakfiets huren vanaf €30,- per dag
  • De bakfiets kunt je ook huren voor een week vanaf €200,-
  • Extra Maxi Cosi Adapter €5,- per dag
  • Extra huif huren €5,- per dag

Bent u al geintresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op.

sales@bikesland.nl

 

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment