Webwinkel geopend | klantenservice dinsdag t/m zaterdag | winkel dinsdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Jongensfietsen

Sorteer op:

Lichtgewicht en veelzijdig. Het aluminium frame van de Wahoo is sterk en duurzaam, maar toch zo licht dat kinderen de fiets eenvoudig onder controle kunnen houden.
€469,00
De XXlite steel 3-S 24 inch is een goede en stevige jongensfiets met 3-versnellingen. De fiets heeft het VtVZO label, dat houd in dat de fiets 100% verkeersveilig is.
€344,95
De nieuwste lichtgewicht fiets. De stoere fiets weegt net 9 kg. Extra smalle lichtlopende velgen en banden. De liXe race van s'cool is perfect voor sportieve en heldere kinderen.
€418,00
De XXlite alloy 3-S is een handige fiets omdat het, het StVZO label heeft, dat betekent dat de fiets 100% verkeersveilig is.
€338,95
De XXlite steel 3-S is een handige fiets omdat het, het StVZO label heeft, dat betekent dat de fiets 100% verkeersveilig is.
€319,95
De XXlite steel 1-S 18 inch is een goede en stevige 18 inch fiets. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€173,95
Nieuw model Puky kinderfiets met 3 versnellingen. Uitgevoerd met een hoogwaardige aluminium vork en een vernieuwde bagagedrager.
€339,95
De XXlite alloy 1-S is een sportieve en actieve jongensfiets, perfect voor het racen.
€191,95
Een mooie puky fiets in een race oranje. Met de race aanpassingen is het echt een perfecte fiets voor het racen.
€199,00
Naast de looks draait het bij de Alpina Yabber om prestatie! Deze sportieve jongensfiets is overal voor in: crossen door het bos, fietsen over straat en schreuren door het park.
€379,00
De Funjet is jarig en dat vieren we met de Funjet X! De dubbelwandige velg laat jou moeiteloos over stoepwandjes crossen en met het hippe design geef je andere jongens het nakijken.
€182,95
De Alpina Trial vraagt om nieuwe avonturen! Wat direct opvalt aan deze fiets is het stoere design, een gave mountainbike-look. Het frame is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht, maar wel ijzersterk.
€389,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x