Urban Arrow Connected

 

Wees de dief te slim af

Maak nú jouw Urban Arrow Connected. Verbind de GPS+ module met de nieuwe Urban Arrow app. Zo ben je beveiligd tegen diefstal en altijd verbonden met je fiets.

Altijd verbonden

Met de nieuwe Urban Arrow app zet jij gemakkelijk je fiets op slot, kun je de locatie van jouw fiets tracken en, mocht het je toch overkomen, 24/7 diefstal rapporteren. De app is te downloaden voor iOS en Android.

 

Bekijk onze collectie

Zie in real-time de batterijpercentages van je fiets en de GPS+ module, het bereik per ondersteuningsmodus, de locatie van je fiets en krijg inzicht in je ritgegevens.

 

Bekijk onze collectie

 

 

Mét terughaal­service

GPS-trackers zijn in Nederland bij de meeste verzekeraars verplicht. Met onze GPS+ module en een Connected fietsverzekering van ENRA, Kingpolis of ANWB/Unigarant zit je goed*. Zo ontvang je ook nog eens vele extra’s, waaronder een terughaalservice en 24/7 pechhulp.

*Let op: je dient nog wel apart een verzekering af te sluiten om verzekerd te zijn van de terughaal service en de pechhulp.

Onder de motorkap

De Connected GPS+ module heeft, net als je telefoon, Bluetooth, GPS en een SIM-kaart. Op die manier is je fiets verbonden met het internet en jouw Urban Arrow app. De connectiviteit is na de eerste vier jaar optioneel te verlengen.

 

Get Connected!

Vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor €399,-. Dit is inclusief de GPS+ module én vier jaar connectiviteit. De connectiviteit is na de eerste vier jaar optioneel te verlengen.

Ga langs bij je dealer en vraag naar Urban Arrow Connected. Urban Arrow Family en Shorty modellen vanaf 2019 kunnen ook achteraf nog voorzien worden van Connected.

Bekijk onze collectie

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment