Urban Arrow Connected

 

Wees de dief te slim af

Beveilig je fiets met Urban Arrow Connected GPS+ module

Als je op zoek bent naar een manier om je fiets te beschermen tegen diefstal en altijd verbonden te blijven met je rijervaring, dan is de Urban Arrow Connected GPS+ module iets voor jou. Deze module is ontworpen om ervoor te zorgen dat je jouw fiets gemakkelijk kunt beveiligen, de locatie kunt volgen en diefstal kunt rapporteren. Altijd verbonden met de Urban Arrow Connected. Zo ben je beveiligd tegen diefstal en altijd verbonden met je fiets.Met de nieuwe Urban Arrow app zet jij gemakkelijk je fiets op slot, kun je de locatie van jouw fiets tracken en, mocht het je toch overkomen, 24/7 diefstal rapporteren. De app is te downloaden voor iOS en Android.

 

Zie in real-time de batterijpercentages van je fiets en de GPS+ module, het bereik per ondersteuningsmodus, de locatie van je fiets en krijg inzicht in je ritgegevens.

Gemakkelijke toegang en controle tot je fiets met Urban Arrow Connected GPS+ module en app

De Urban Arrow Connected GPS+ module werkt naadloos samen met de nieuwe Urban Arrow app. Deze app maakt het mogelijk om jouw fiets op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen, waardoor je altijd de controle hebt over wie toegang heeft tot jouw fiets. Bovendien kun je met de app de locatie van jouw fiets bijhouden en real-time updates ontvangen over de status van jouw fiets.

Bekijk onze collectie urban Arrow bakfiesten 

 

 

Snel actie ondernemen bij fietsdiefstal met Urban Arrow app en diefstalrapportage

Als jouw fiets onverhoopt gestolen wordt, kun je met de Urban Arrow app 24/7 een diefstalrapport indienen. Dit rapport wordt direct doorgestuurd naar de politie, waardoor de kans groter wordt dat jouw gestolen fiets teruggevonden wordt.
GPS-trackers zijn in Nederland bij de meeste verzekeraars verplicht. Met onze GPS+ module en een Connected fietsverzekering van ENRA, Kingpolis of ANWB/Unigarant zit je goed*. Zo ontvang je ook nog eens vele extra’s, waaronder een terughaalservice en 24/7 pechhulp.
De Connected GPS+ module heeft, net als je telefoon, Bluetooth, GPS en een SIM-kaart. Op die manier is je fiets verbonden met het internet en jouw Urban Arrow app. De connectiviteit is na de eerste vier jaar optioneel te verlengen.

*Let op: je dient nog wel apart een verzekering af te sluiten om verzekerd te zijn van de terughaal service en de pechhulp.

 

Get Connected!

Vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor €399,-. Dit is inclusief de GPS+ module én vier jaar connectiviteit. De connectiviteit is na de eerste vier jaar optioneel te verlengen.

Kom bij ons langs en laat je informeren over de Urban Arrow Connected. Urban Arrow Family en Shorty modellen vanaf 2019 kunnen ook achteraf nog voorzien worden van Connected.

Maak je geen zorgen meer over fietsdiefstal met Urban Arrow Connected GPS+ module en app.

Kortom, de Urban Arrow Connected GPS+ module is een onmisbare accessoire voor iedereen die zijn fiets wil beschermen tegen diefstal en altijd verbonden wil blijven met zijn rijervaring. Dankzij de naadloze integratie met de Urban Arrow app en de handige functies die deze module biedt, kun je met een gerust hart de weg op.

Bekijk onze collectie urban Arrow bakfiesten 

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment