Urban Arrow

Urban Arrow

De Mercedes onder de bakfietsen. Urban Arrow staat er om bekend om kwaliteit te leveren
en met meer dan tien jaar ervaring staan ze aan de top. Kom het uitproberen in onze
experience center in Kampen. Onze adviseurs kunnen je uitgebreid informatie geven
en je kan meerdere Urban Arrows uitproberen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzaamheid met Urban Arrow

Urban Arrow stimuleert verandering door te fietsen, elke dag, het hele jaar door.  Buiten zijn, bewegen en in contact blijven met onze omgeving voelt goed en draagt bij aan onze gezondheid en ons welzijn. Elke keer dat we ervoor kiezen om te fietsen, zorgen we voor een schonere, stillere en efficiëntere steden, Nu en in de toekomst. De Urban Arrow is al in meer dan 26 landen te vinden. Het heeft in de tussentijd al een hele community achter hen staan.

Vernieuwde modellen
Urban Arrow blijft de modellen vernieuwen. Zo is de Urban Arrow Family nu ook in met de generatie 3 Bosch motoren verkrijgbaar, met een 545 wh accu. 

Bij ons in het segment zijn ze ook duidelijk zichtbaar. Wij leveren de volgende modellen van de Family reeks.

  • Urban Arrow Family Active Line Plus
  • Urban Arrow Family Performance Line Essential
  • Urban Arrow Family Performance Line Plus
  • Urban Arrow Family Cargo Line
  • Urban Arrow Family Anniversary (beperkte oplage)

De Urban Arrow Family Perfromance line Essential en Plus zijn op dit moment met de generatie 3 motoren en een 545 wh accu verkrijgbaar. De meerprijs is 200 euro. 

Alle Urban zijn natuurlijke voorzien van uitstekkende kwaliteit. Momenteel zijn er drie motoren verschillende motoren verkrijgbaar zoals de titels ook aangeven. De Active Line Plus(50Nm), performance Line(65Nm) en de Cargo Line(85Nm)

De Urban Arrow Family
Fietsen zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen de je voorbij zoeft.

Waarom een Urban Arrow bij Bikesland
Bij Bikesland ben je aan het juiste adres als het gaat om specialisme op het gebied van elektrische bakfietsen. Wij zijn al een aantal jaar goed op weg om de juiste kennis en ervaring te verkrijgen op het gebied van bakfietsen als het nu gaat om tweewielers of driewielers. Wij hebben een ruim assortiment en ervaren fietsmonteurs. Onze werkplaats is ingericht om jou bakfiets de juiste behandeling te geven en je weer met goed vertrouwen de weg op kan. Ben je geïnteresseerd en twijfel je nog neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Je bent ook van harte welkom in onze experience center in Kampen aan de Zambonistraat 4B.

Urban Arrow connected GPS+ module
Maak nu jouw Urban Arrow Connected. Verbind de GPS+ module met de nieuwe Urban Arrow app. Zo ben je beveiligd tegen diefstal en altijd verbonden met je fiets. Met de nieuwe Urban Arrow app zet je gemakkelijk jouw fiets op slot, kun je de locatie van jouw fiets tracken en, mocht het je toch overkomen, 24/7 diefstal rapporteren. Bekijk meer.

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment