BERG Gran Tour Racer

Op voorraad
Aanbiedingsprijs 2.869,- Prijs 3.159,-
Alleen online
1 tot 3 werkdagen
1 tot 3 werkdagen
De Gran Tour is al jaren dé vierpersoons familieskelter om met het hele gezin op pad te gaan en dit succesnummer is nu nog eens flink onder handen genomen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Berg Grand Tour Racer familieskelter

De Gran Tour is al jaren dé vierpersoons familieskelter om met het hele gezin op pad te gaan en dit succesnummer is nu nog eens flink onder handen genomen. De Gran Tour is er nog steeds in twee verschillende versies: de Gran Tour Racer en de Gran Tour Offroad en kan in beide gevallen worden voorzien van een comfortabel zonnedak. Rijplezier voor het hele gezin!

Een geweldige aanvulling voor elke openbare speelruimte; bij uw camping, restaurant, maisdoolhof of gewoon voor als je een grote familie hebt! Het leuke van deze Gran Tour Racer is dat deze goed verhuurd kan worden. De Gran Tour gaat tevens jarenlang mee, en zal hierdoor een winstgevende aanvulling bij uw bedrijf zijn!

Robuust Frame

De Gran Tour is uitgerust met een zeer robuust frame inclusief schommelas. Kleine oneffenheden vormen daardoor geen enkel probleem.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop, dus is de Gran Tour opgebouwd op een stevig, onderhoudsarm frame en voorzien van een hand- en parkeerrem.

Flexibel

De voorste stoelen voor de kinderen zijn voorzien van oprolbare veiligheidsgordels, zodat deze niet in de weg hangen. De achterstoelen zijn in een handomdraai verstelbaar.

Race of offroad?

De Gran Tour Racer heeft grote spaakwielen met banden die ideaal zijn voor een verharde ondergrond. Is het terrein wat ruiger, dan is de Gran Tour Offroad geschikter, met brede banden met een grof profiel.

Voor aanvullende informatie over de BERG Gran Tour zie de productsheet.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BERG Gran Tour Racer