Let op! Bestellingen vanaf 26 juli worden vanaf 19 augustus verstuurd. Klik hier voor meer informatie.

BERG Rally Pearl

Niet op voorraad
459,-
1 tot 2 werkdagen
Een nieuwe stoere skelter van BERG. Met de spannende kleurencombinaties en de compacte vorm een echte eye-catcher in de buurt!
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

BERG Rally Pearl

Met de BERG Rally beleef je de mooiste avonturen. Deze coole sensatie is stabiel en veilig. Zelfs in de scherpste bochten blijf je stevig op de grond. Kortom, ontdek de wereld met deze stoere skelter. Je hoeft je je geen zorgen te maken tijdens je avonturen, want de BERG Rally voldoet aan alle veiligheidseisen. Door het BFR-systeem scheur je eenvoudig rond. De BERG Rally groeit jarenlang met je mee zodat je lang speelplezier hebt.

Verstelbare stuur en stoel
Om jaren speelplezier te hebben met de BERG Rally, is het mogelijk om het stuurtje én de stoel te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de skelter.
Het stoeltje heeft drie standen zodat je altijd bij de trappers kan komen. Daarnaast is het Rally stuur traploos te verstellen in stuurhoogte zodat je eenvoudig de juiste hoogte bepaald.

BFR-systeem
De BERG Rally is uitgerust met het unieke gepatenteerde BFR-systeem. BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Rally super eenvoudig en gemakkelijk te berijden.

Stabiel door 4 wielen
Dankzij de vier wielen heeft de BERG Rally een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten. Daarnaast is kantelen vrijwel onmogelijk doordat er geen kantelpunt ontstaat.

Luchtbanden
De BERG Rally heeft luchtbanden. Luchtbanden geven. minder rolweerstand dan massieve banden. Dit zorgt voor meer comfort en rijgemak. Het zorgt er ook voor dat je sneller kan rijden op een Rally.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BERG Rally Pearl