Waarom een leasefiets interessant kan zijn voor jou

Waarom een leasefiets interessant kan zijn voor jou

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om van A naar B te komen, maar het kan ook een duurzame en gezonde keuze zijn. En wist je dat het leasen van een fiets een slimme en interessante optie kan zijn? Hier zijn een paar redenen waarom een leasefiets de overweging waard is:

1. Fiscale voordelen

Als je een fiets least via je werkgever, kun je profiteren van aantrekkelijke fiscale voordelen. De leasekosten worden vaak van je bruto salaris afgetrokken, wat betekent dat je minder belasting betaalt. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

2. All-inclusive pakket

Een leasefiets wordt meestal geleverd als een all-inclusive pakket. Dit betekent dat je niet alleen de fiets krijgt, maar ook onderhoud, verzekeringen en vaak zelfs accessoires zijn inbegrepen. Dit maakt het gemakkelijk en zorgeloos om te fietsen zonder je zorgen te maken over bijkomende kosten.

3. Altijd een nieuwe fiets

Met een leasecontract kun je na afloop van de leaseperiode vaak kiezen voor een gloednieuwe fiets. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veroudering van je fiets of kosten voor reparaties op de lange termijn.

4. Duurzaamheid

Door te kiezen voor een leasefiets moedig je duurzaam woon-werkverkeer aan. Het stimuleert een gezonde levensstijl en draagt bij aan minder CO2-uitstoot, omdat je vaker de auto laat staan en voor de fiets kiest.

5. Flexibiliteit en keuzemogelijkheden

Met verschillende lease-opties en modellen beschikbaar, kun je een fiets kiezen die perfect past bij jouw behoeften. Of het nu gaat om een stadsfiets, e-bike, racefiets of bakfiets, er is een ruime keuze aan fietsen beschikbaar voor leasing.

6. Geen grote initiatiële uitgave

Een van de grootste voordelen van het leasen van een fiets is dat je geen grote initiële uitgave hoeft te doen zoals bij een aankoop. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag gedurende de leaseperiode.

7. Ondersteuning bij werkgevers

Steeds meer werkgevers moedigen fietsen aan door leaseprogramma's aan te bieden. Dit toont betrokkenheid bij duurzaamheid en medewerkerswelzijn, waardoor het gemakkelijker wordt om een leasefiets te verkrijgen. Een leasefiets kan een slimme keuze zijn voor wie op zoek is naar een nieuwe fiets, met extra voordelen en gemak. Overweeg deze optie eens als je op zoek bent naar een flexibele en kosteneffectieve manier om op twee wielen te komen!

Heb je vragen over het leasen van een fiets of wil je meer weten over onze lease-opties bij Bikesland? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Kampen of ontdek onze nieuwe website www.bikesland-zakelijk.nl waarin wij de optie leasefiets aanbieden!



  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment