BMW R 1200 RT Elektrische Motor 12 Volt Yes 3 gears rood

Op voorraad
216,-
Alleen online
1 tot 2 werkdagen
1 tot 2 werkdagen
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

3, 2, 1, GO! Met deze coole elektrische motor kan uw kind racen op een echte BMW motor! Deze motor lijkt sprekend op de echte BMW R 1200 RT.

De batterij van de motor is met zijn 12 volt zeer krachtig en beschikt over 1 motor. Hierdoor heeft uw kind langer rijplezier dan ooit! In het dashboard zitten ledlampjes welke laten zien hoe vol de accu nog is. De motor kan ongeveer 1.5 tot 2 uur rijden en de tijd tot volledig opladen bedraagt ongeveer 9 tot 10 uur. Een lader is meegeleverd. 

De motor heeft een zeer gedetailleerd dashboard met veel verschillende functies. Zo kan het motorgeluiden produceren als je de sleutel omdraait, heeft het een toeter en andere geluidseffecten en kunnen de lampen aangezet worden. De BMW heeft 3 versnellingen en kan hiermee vooruit rijden met 3.5, 4.8 en 6.0 kilometer per uur en kan ook achteruit rijden. Daarnaast heeft de motor ook zijwieltjes en een langzame start waardoor uw kind stabiel op de motor kan zitten! Om allerlei spulletjes mee te kunnen nemen heeft de motor 2 opbergboxen.

De BMW R 1200 RT is de leukste eerste motor die elk kind wensen kan! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en met een maximaal gewicht van 30 kilo.

 

Let op! Gebruik onder toezicht van een volwassene en niet in het verkeer. Zet de motor niet in achteruit wanneer hij vooruit rijdt! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met kleine onderdelen. 

De auto's zijn altijd grotendeels voorgemonteerd en de rest kunt u zelf makkelijk afmonteren. In verband met de afmeting van de auto en kans op breekschade tijdens transport, kan een afgemonteerde auto helaas niet worden verstuurd.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BMW R 1200 RT Elektrische Motor 12 Volt Yes 3 gears rood