Carqon Flatbed elektrische transportfiets

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf 5.699,-
nader te informeren
Met de veelzijdige Carqon Flatbed ben je voortaan op alles voorbereid. Een allrounder met krachtige elektrische Bosch ondersteuning, die transportmogelijkheden biedt voor alles wat je maar kunt voorstellen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Carqon Flatbed. Klaar? Laden maar.

Laad je spullen, kies je route en ga op pad. De Carqon Flatbed biedt voor ondernemers en avonturiers veel manieren om goederen te vervoeren. Het laadplatform heeft 3M™ Antislip Tape, stevige bevestigingssleuven, sterke haken en een railsysteem. Elke dag een veilig geborgde lading.

Gebouwd voor lange afstanden
Ver weg komt een stuk dichterbij dankzij de Flatbed. De Bosch Cargo Line motor met optie voor dubbele accu's geeft je een actieradius van maar liefst 120-140 kilometer. Naar de kust, het bos, die ene vriend of speciale plek, met de Carqon Flatbed ben je er snel, schoon en efficiënt. Met of zonder lading.

Carqon Flatbed. Een alleskunner
Wat je ook te vervoeren hebt, de Flatbed maakt het mogelijk. Het 100% aluminium frame heeft een sportieve geometrie en een hoge torsiestijfheid, wat zorgt voor optimale fiets- en transportprestaties op elke ondergrond. Supermarkten, warenhuizen, pakketbezorgers, maar ook fysiotherapeuten, klussers en loodgieters kunnen met de Carqon Flatbed hun werk doen.

Ontworpen voor ondernemers
Wat je ook wilt vervoeren, het is mogelijk met de Carqon Flatbed. Deze veelzijdige transportfiets met open panelen biedt meerdere manieren om goederen van verschillende afmetingen en voor vele doeleinden te vervoeren. De sportieve geometrie, hoge torsiestijfheid en 3M™ antisliptape zorgen voor wendbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit. Zelfs in de smalste straten.

Ontworpen voor het avontuur
Voel je vrij en verbonden met de natuur tijdens je reis van plek naar plek. Het transportplatform van de Carqon Flatbed biedt voldoende ruimte voor alle kampeerspullen die je gebruikt.

Soepele kabelbesturing en elektrische ondersteuning
De wereld is binnen handbereik! De Carqon Flatbed biedt een soepele en verfijnde besturing, gecombineerd met krachtige elektrische ondersteuning. Het stuursysteem met dubbele kabel zorgt voor soepelheid en een zeer kleine draaicirkel. De Bosch Cargo Line-motor met dubbele-accu-optie zorgt voor elektrische ondersteuning, waardoor zelfs de zwaarste lasten vederlicht worden.

Sportieve duurzaamheid
Frisse lucht, werk, lichaamsbeweging, dagelijkse bezoeken..., de Carqon Flatbed is gebouwd voor snel en efficiënt transport van deur tot deur. Emissievrij transport van goederen van elke soort en maat, tot in de smalste straatjes, steegjes en in het bos. Dat maakt de Flatbed tot een slimme keuze voor je eigen gezondheid en het leefbaar en bereikbaar houden van je woon- en werkomgeving.

 

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Carqon Flatbed elektrische transportfiets