Kalkhoff Image 3.B Move BLX 2022

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf 2.970,-
op aanvraag

De Kalkhoff Image 3.B Move BLX 2022 is een absolute top elektrische fiets voor recreatief gebruik. Op deze e-bike zit je altijd heerlijk comfortabel dankzij de geveerde voorvork en zadelpen. De elektrische fiets heeft een Bosch Active Plus middenmotor, wat voor stille en natuurlijke ondersteuning zorgt.

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Deze e-bike is standaard voorzien van een 500 Wh accu, hierdoor hoef je de fiets niet vaak op te laden en leg je lange afstanden af zonder te hoeven laden. De e-bike is een uitblinker om te zien en is netjes afgewerkt met een bagagedrager, jasbeschermers en een achterstandaard.

Geruisloze ondersteuning met de Bosch Active Plus middenmotor

De Bosch Active Plus middenmotor zorgt voor natuurlijke en geruisloze ondersteuning. De sensoren in de motor meten nauwkeurig je snelheid, trapkracht en trapfrequentie en baseren hierop de ondersteuning. Hierdoor voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan en ontvang je meer ondersteuning wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld als je een helling op fietst. Doordat de motor in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst is, is de gewichtsverdeling in balans en voelt de fiets stabiel aan. De fiets beschikt over 7 versnellingen vanuit het kwalitatieve Shimano Nexus 7 systeem en betrouwbare hydraulische schijfremmen.

Eenvoudige bediening, ook onderweg

Je kan de Kalkhoff Image 3.B Move BLX 2022 eenvoudig bedienen via het Bosch Intuvia display. Hier kan je de gewenste ondersteuningsstand instellen en de gegevens over je rit bekijken. Het beeld is goed leesbaar onder verschillende weersomstandigheden, ook bij zonlicht. Het display is veilig te bedienen via de knoppen aan het handvat, zo kan je beide handen aan stuur houden wanneer je onderweg bent. Het display is in het midden van het stuur gemonteerd en is afneembaar.

Standaard een hoge actieradius

De Kalkhoff Image 3.B Move BLX is standaard uitgerust met een 500 Wh accu, hiermee kan je 80 tot 150 kilometer fietsen. Er is geen accu upgrade bij deze fiets beschikbaar aangezien de accu stijlvol in het frame is weggewerkt.

Pluspunten

  • Geruisloze ondersteuning dankzij de Bosch Active Plus middenmotor
  • Standaard een hoge actieradius voor vele zorgeloze kilometers
  • Deze elektrische fiets beschikt over jasbeschermers en een gesloten kettingkast, dit zorgt voor extra veiligheid onderweg
Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Kalkhoff Image 3.B Move BLX 2022