Qwic Performance MN380 elektrische herenfiets

Niet op voorraad
4.189,-
niet meer leverbaar
De Qwic Performance MN380, de ideale elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Het design en de hoogwaardige afwerking smelten samen in deze luxe e-bike.
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Qwic Performance Serie

Ontdek de Performance Serie: de krachtigste QWIC e-bikes.
Binnen de Performance Serie smelten prestatiedesignkwaliteit en kracht samen in een e-bike.
Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau. De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is de accu verplaatst van de bagagedrager naar het frame, dit geeft de sportieve e-bikes uit de Performance Serie een stijlvolle en pittige uitstraling.

Experience what Performance feels like
De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer.  Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

De QWIC performance e-bikes kenmerken zich allen met de ongekend krachtige ondersteuninghoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende aandrijvingen.

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen speed pedelecs (45km/h) en de elektrische fietsen tot 25 km/h.

"De 'Performance RD10 Speed' heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden." - AD Testpanel 2019

Performance Speed Serie
Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk!

Deze sportieve e-bikes zijn zodanig ontwikkeld om comfortabel op hoge snelheid te fietsen. Zonder zelf te veel inspanning te moeten leveren, behaal je snel de top snelheid van 45 km/u. De enorme ondersteuning die hierbij wordt gevraagd, heeft uiteraard ook invloed op de actieradius. Dankzij de krachtige motoren kan men met de speed fietsen van QWIC makkelijik een grotere afstand overbruggen.

Performance Serie
Je houdt enorm van sportief en krachtig fietsen, maar je bent niet op zoek naar een speed e-bike (45 km/u)? Dan zijn onze elektrische fietsen uit de Performance Serie perfect voor jou.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Qwic Performance MN380 elektrische herenfiets