Let op! Bestellingen vanaf 26 juli worden vanaf 19 augustus verstuurd. Klik hier voor meer informatie.

Trendiamo Country (EEC) E-Step (20 km/u) loodaccu

Niet op voorraad
950,-
1 tot 3 werkdagen

Een van de weinige e-steps met ECC-goedkeuring! Met deze elektrische step mag je zonder problemen op de openbare weg. Uiteraard heb je wel een kenteken nodig. Verder heeft deze step een actieradius van ongeveer 32 kilometer.

  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Een van de weinige e-steps met ECC-goedkeuring! Met deze elektrische step mag je zonder problemen op de openbare weg. Uiteraard heb je wel een kenteken nodig en in bezit van een geldig AM rijbewijs. De TRENDIAMO Country is dankzij z’n vermogen van 500 Watt ook geschikt voor terrein. De voor- en achtervering geven extra rijcomfort.

Ook heeft deze uitvoering goedkeuring gekregen om ermee de openbare weg op te gaan. Zo kan je zelf dus makkelijk verplaatsen over de fietspaden in Nederland. De Trendiamo Country mag in Nederland verzekerd worden als snorfiets en als scootmobiel.

Verder heeft deze e-step ook voor- en achtervering, schijfremmen, aangepaste luchtbanden en extra isolatie rondom de batterij. Met de E-steps van Trendiamo koop je een voertuig dat het vele jaren vol moet houden. 

Zowel voor- als achteraan heb je verlichting. Deze verlichting is krachtig genoeg om ver vooruit te kijken in het donker. De schokbrekers voor- en achteraan zorgen ook nog voor een aangenaam rijplezier. De snelheid ligt op 20 km/u en de batterij houdt het zo’n 24-30 km vol. Goed voor iets minder dan twee uur rijplezier! Op de Trendiamo Country zit standaard cruisecontrol, als de snelheid voor 10seconden gelijk blijft zal de e-step dit automatsich overnemen tot de snelheid weer veranderd.

Specificaties:

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Trendiamo Country (EEC) E-Step (20 km/u) loodaccu