Urban Arrow Shorty Performance Essential zwart

Op voorraad
Aanbiedingsprijs 4.899,- Prijs 5.449,-
Alleen online
op aanvraag
op aanvraag

De Urban Arrow Shorty performance essential is ongeveer even lang als een gewonde stadsfiets, maar verrast met zijn laadcapaciteit. Hij heeft de wendbaarheid en snelheid van een scooter, minus de uitstoot en de herrie

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De Urban Arrow Shorty performance essential is ongeveer even lang als een gewonde stadsfiets, maar verrast met zijn laadcapaciteit. Hij heeft de wendbaarheid en snelheid van een scooter, minus de uitstoot en de herrie. De futuristische vorm, gekenmerkt door de expanded polypropylene (EPP) box.

Veelzijdigheid op wielen

De box is flexibel te gebruiken: je kunt je kind of hond er gemakkelijk in meenemen door de stad – of wanneer je de stad even wilt ontsnappen. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets. Als dat niet veelzijdig is, weten wij het ook niet.

Stedelijke multitasker

Deze compacte bakfiets is de perfecte fiets voor de stedelijke multitasker, die dingen te doen heeft, plaatsen wil bezoeken en die daarbij ook nog eens dingen mee wil nemen. Als je dagen gevuld zijn met vergaderingen, bezoeken aan de sportschool, een werklunch of een kop koffie op verschillende plekken in de stad, dan zit je goed met de Shorty.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Urban Arrow Shorty Performance Essential zwart