Winther Marlin Fietskar

Op voorraad
539,-
Alleen online
nader te informeren
nader te informeren
De Marlin trailer heeft een uniek design en een focus op veiligheid. Deze fietskar heeft ruimte voor maximaal twee kinderen. Ze zitten veilig vast in de twee comfortabele stoelen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Winther Bikes Marlin fietskar

Ruime cabine met ruimte voor maximaal twee kinderen
De Marlin aanhanger is geschikt voor maximaal twee kinderen. De kajuit is ruim en voorzien van grote ramen waardoor de kinderen een geweldig uitzicht hebben. De kinderen zitten veilig vast in de twee comfortabele stoelen met behulp van het verstelbare 5-puntsgordel. Achter de stoelen bevindt zich een ruime kamer zodat u gemakkelijk bagage en meer kunt meenemen. De cabine is voorzien van een sterke cabinekap, deze beschermt de kinderen tegen weer en wind zodat ze kunnen genieten van de rit.

Solide frame - gemakkelijk mee te brengen
Het frame heeft een duurzaam ontwerp. Hij vouwt van voren naar achteren voor maximale stabiliteit en is gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal is gepoedercoat zwart aluminium.

Promenade of jogging?
De fietsaanhanger kan eenvoudig worden omgebouwd tot duwwagen of joggingaanhanger. Monteer het draaibare voorwiel om te wandelen of voeg het grotere joggingwiel aan de voorkant toe als je wilt gaan hardlopen. Het grote wiel maakt het terreingericht en gemakkelijk in de omgang. Het koppelsysteem, waarmee de aanhanger aan de fiets wordt gekoppeld, is veilig en gemakkelijk te besturen.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Winther Marlin Fietskar