Bescherm Je E-bike met AXA-IN Smart Guard

Bescherm Je E-bike met AXA-IN Smart Guard

Je hebt een mooie E-bike gekocht en je wilt er graag lang plezier van hebben. Met de AXA-IN Smart Guard kan dat! Deze geavanceerde GPS-tracker is speciaal ontworpen voor jouw fiets en biedt een reeks voordelen die jouw rijervaring niet alleen veiliger, maar ook stressvrij maken.

Waarom de AXA-IN Smart Guard?

Met real-time GPS-locatietracking kun je altijd de exacte positie van je fiets controleren, waar je ook bent. Bovendien detecteert Smart Guard verdachte momenten en stelt je onmiddellijk op de hoogte, zodat je snel kunt reageren in geval van diefstal of ongeautoriseerd gebruik. Dankzij de naadloze en veilige integratie in je fiets, biedt Smart Guard gemoedsrust en zekerheid.

Bescherm je waardevolle fiets met onze tracker en geniet van zorgeloze fietsavonturen.

Volg deze 3 stappen om je fiets traceerbaar te maken:

1. Koop een GPS-tracker

Laat Smart Guard installeren door een erkende AXA-IN GPS-tracker installateur. Deze professional activeert de tracker, zodat je fiets altijd zijn locatie deelt. Dit zorgt voor een betrouwbare en accurate werking van je tracker.

2. Activeer de app

Om de locatie van je fiets te kunnen bekijken, heb je de AXA-IN app nodig. Download de app eenvoudig via de app store. Na de installatie van de tracker in jouw fiets ontvang je een e-mail waarmee je je fiets kan koppelen in de app. De app is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve interface voor het beheren van je fiets.

3. Kies je abonnement

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld in de app, kun je het abonnement kiezen dat het beste bij je past. Je hebt de keuze uit een abonnement van 1, 2, 3 of 5 jaar. Vanaf nu sta je direct in contact met je fiets.

Het abonnement kost:

  • 1 jaar: € 44,95

  • 2 jaar: € 77,95

  • 3 jaar: € 109,95

  • 5 jaar: € 169,99

Wat kan je er allemaal mee?

Locatie

Dankzij de GPS-tracker kun je nauwkeurig zien waar je fiets zich bevindt. Of je nu op vakantie bent of gewoon een dagje uit, je hebt altijd een oogje op je fiets.

Parkeermodus

Zodra je je fiets hebt geparkeerd, kun je de parkeermodus inschakelen. Als er verdachte bewegingen met je fiets worden gedetecteerd, ontvang je een melding in de app. Dit geeft je de kans om snel te reageren en mogelijke diefstal te voorkomen.

Diefstal

Als je fiets gestolen is, kun je dit via de app melden. De locatie van je fiets wordt doorgegeven aan de recoverydienst, die vervolgens een onderzoek zal instellen. Dit verhoogt de kans aanzienlijk dat je je fiets terugkrijgt.

Meerdere fietsen?

In de app kun je meerdere fietsen koppelen, waardoor je de locatie van alle fietsen binnen het gezin kunt zien. Dit is ideaal voor gezinnen die meerdere fietsen bezitten en hun eigendommen goed willen beheren.

Conclusie

Met de AXA-IN Smart Guard ben je verzekerd van een innovatieve en betrouwbare manier om je fiets te beschermen. Volg de eenvoudige stappen om je fiets traceerbaar te maken en geniet van de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat je fiets altijd veilig is. Of je nu een enkele fiets hebt of meerdere fietsen binnen het gezin, Smart Guard biedt de perfecte oplossing voor elk scenario.

Bescherm je fiets vandaag nog met AXA-IN Smart Guard en geniet van zorgeloze fietsavonturen!  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment